2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEmberekRandom táncba kezdett egy fiatalember egy pesti villamosmegállóban - Íme a videó

Random táncba kezdett egy fiatalember egy pesti villamosmegállóban – Íme a videó

-

Minél nagyobb egy város annál több és annál érdekesebb dolgokat, embereket lehet felfedezni az utcán sétálgatva, vagy épp egy közlekedési eszköz várakozása közben. Néha akkor történnek a legváratlanabb dolgok velünk emberekkel, mikor a legkevésbé számítunk rá. Mégis kinek jut eszébe elkezdeni táncolni, énekelni, zenélni, veszekedni egy nyilvános közterületen, csak úgy a semmiből?! Nos kiderült, hogy elég sok embernek.

Például Budapest utcáit járva nem egy olyan illetőbe lehet botlani, aki nagy dalolászásba, zenélésbe kezd, sőt akad olyan is, aki random táncolásba kezd unalmában, míg várja, hogy a villamos megérkezzen és elvigye őt úti célja végállomására. A minap napvilágot látott egy felvétel, ami kicsiny hazánk fővárosában, pontosan a Puskás Ferenc Stadion Metróállomás villamosmegállójában történt. A videón egy nagyjából 17-20 éves korú fiatalember látható, aki telefonját a kezében tartva hallgat valamilyen zenét és arra kezd el táncolni. Szemlátomást nem zavarja a körülötte álló és várakozó emberek hada, akik szinte rá sem bagóznak produkciójára… valószínű azért, mert sok ilyen eseményben volt már részük.

Ennek ellenére egy túloldalon várakozó/ közlekedő embert igenis meglepett az előadás, így nem volt rest elővenni telefonját és videóra venni a történéseket. A teljes felvételt itt tudjátok megtekinteni.

😂

Gepostet von Steve Valentine Official am Montag, 14. September 2020

A videót már több ezren tekintették meg, és közel 8000 reagálást kapott. Nektek volt részetek már ilyen eseményben? Van az ismerősi körötökben olyan, aki szemrebbenés nélkül csinálna hasonlót az utcán?

Ezek is érdekelhetnek