Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapÉrdekességekRejtélyes tűszúrások a bulizó fiatalokon. Két férfit letartóztattak

Rejtélyes tűszúrások a bulizó fiatalokon. Két férfit letartóztattak

-

Rejtélyes nyomok a nők testén. Elmentek bulizni, és apró szúrásokra lettek figyelmesek. Ezt legtöbbször valamiféle roszullét követte, pl. fejfájás, ájulás. A rendőrség két török származású férfit már őrizetbe is vett.

Titokzatos tűszúrás-nyomok a buli után

„Sting pestis” – néven kezd elterjedni a dolog. Franciaországban ettől zeng a média, de hasonló eseteket jelentettek az Egyesült Királyságban, Belgiumban és Hollandiában is. A bulizók félnek…

szuras

Az említett országok mindegyikében egyes áldozatok arról panaszkodtak, hogy koncerteken, bulikban vagy egyéb zsúfolt helyen enyhe szúrást éreznek. Majd elkezdik rosszul érezni magukat. Többnyire fecskendőt vagy gombostűt használnak.

Tavaly megmagyarázhatatlan szúrások hulláma söpört végig Nagy-Britannián. Az elmúlt hetekben több csípős esetet jelentettek Franciaországban is. Több ezer emberről van szó…

kep 2022 06 29 111144986

Az emberek egyre jobban félnek. Egyelőre egyetlen ország jött rá, miről is szólnak a rejtélyes csípések, és mi a céljuk. Sok esetben az áldozatok nem is éreznek szúrást. Véletlenül fedezik fel a nyomait a testükön. Egyes áldozatok hol jobban érzik magukat, hol rosszabbul az eset után.

Fecskendők és gyógyszerek

Még mindig több a kérdés, mint a válasz ebben a kérdésben. Az áldozatokon végzett toxikológiai vizsgálatok sok esetben nem hoztak riasztó eredményt. Csak néhány nőnél volt az ún. nemi erőszak-tudatmódosító. Sem szexuális zaklatásról, sem lopásról nem számoltak be a sérült bulizóknál. Mi tehát az elkövetők célja? És ki áll a rejtélyes szúrások mögött?

Franciaországban két török ​​származású férfit tartóztattak le az üggyel kapcsolatban. A férfiakat Toulonban kapcsolták le, miután június 10-ről 11-re virradó éjszaka az ország déli részén fekvő Six-Fours-les-Plages egyik szórakozóhelyén fecskendővel megszúrtak egy fiatal nőt. A nő vallomást tett, amit a térfigyelő felvételek is megerősítettek.

kep 2022 06 29 111201181

Az áldozatot körül vette két ember. Az egyik férfi megszurkálta a könyökénél

– számolt be a BFM tévéadó által idézett Samuel Finielz, a touloni ügyészség képviselője.

Az őrizetbe vett férfiak nem ismerték el bűnösségüket, bár az egyiknél négy fecskendőt, két tűt és vényköteles gyógyszer ampulláit találtak a nyomozók.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!