2022 május 24 kedd
KezdőlapEmberekRendkívül érdekes dolgok, amiket a lányok csinálnak, de senkinek sem vallják be!

Rendkívül érdekes dolgok, amiket a lányok csinálnak, de senkinek sem vallják be!

-

A sztereotípiák szerint a lányok félénkek és visszahúzódóak, ezért nem nyílnak meg az emberek előtt. Ez bizony hatalmas tévedés. A mai lányok már nem olyan konzervatívak, mint a régi idők tinilányai. Nagyon sok furcsa dolgot csinálnak, például amikor egyedül vannak. A tükör előtt táncolnak, vagy megnézik a feneküket.
Biztosak vagyunk benne, hogy nem akarod elszalasztani ezeket a meglehetősen privát, mégis butácska pillanatokat, amiket a lányok titkon csinálnak.

Megnézik a saját feneküket.

A lányok megnézik a saját feneküket, hogy megbizonyosodjanak róla, elég vonzó a megjelenésük a férfiak számára.

Fura arcot vágnak a tükörben.

A tükrös képeken a lányok valahogy mindig fura arcot vágnak, mint az ijedt őzek.

Lelkesítik a tükörképüket.

Jól van, kedvesem! Ne aggódj, minden rendben lesz. Az ilyen mondatok és szavak fontosak a lányok számára, hogy felkészüljenek a nagy napra.

Isznak a mosdóban.

Ezzel fokozzák az esti hangulatot és gondoskodnak róla, hogy a parti ne álljon meg.

Gyakran szagmintát vesznek, hogy minden rendben van e.

A lányok amúgy is tisztaságmániásak, és ha már itt tartunk ide tartozik a friss lehelet és a hónalj szag, ezekre mindig nagyon odafigyelnek.

Nyomkodják a mitesszereket

Állandóan nézik, hol éktelenkedik egy fekete mitesszer, amit rögvest el lehet távolítani a bőrből. Lányok, forduljatok inkább kozmetikushoz, aki majd szép alaposan kitisztítja.

Nyomkodják a pattanásokat.

Egy indokolatlanul odanőtt pattanás nagyon rosszkor jön pont egy randi előtt, ilyenkor persze megpróbálják kinyomni, hátha attól majd nem lesz annyira gáz. De sajnos pont az ellenkezője történik.

Hajszárítás közben táncolnak és énekelnek.

Mindenki lelke mélyén ott van egy igazi táncos szellem, aki arra vár hogy kitörhessen. Ez persze csak, akkor történik meg, ha épp egyedül tartózkodnak a lakásban.

Mindig, minden körülmények között kell csinálni egy WC-s szelfit.

Mert, ami nincs megosztva az nem is létezik. Úgy gondolják, ha nem osztanak meg képet, akkor a társadalom nem fogadja el őket.

 

Ezek is érdekelhetnek