2022 december 2 péntek
KezdőlapCelebRendőrt hívtak a szomszédok L.L. Juniorra és volt párjára, Csillára - Hatalmas...

Rendőrt hívtak a szomszédok L.L. Juniorra és volt párjára, Csillára – Hatalmas veszekedés fültanúi voltak

-

L.L. Junior szomszédai vasárnap reggel hangos üvöltözésre lettek figyelmesek. Az énekes és volt felesége, Hopp Csilla a lépcsőházban szólalkoztak össze, amikor az édesanya kisfiát, Lacikát akarta meglátogatni.

A szomszédok mindennek szem-és fültanúi voltak és értesítették a rendőrséget is.

Csilla vasárnap délelőtt érkezett meg Juniorhoz, a kiszabott láthatási idő okán, hogy magával vigye kisfiát, Lacikát. Csilla úgy gondolta, hogy az énekes nem volt a legjobb lelkiállapotban. Nem sokkal később hangos vita robbant ki közöttük, az egyik szomszéd pedig kihívta a rendőröket is.

A kiérkező járőröknek azonban nem kellett intézkedniük, mivel érkezésükkor már teljes csend volt, így csak a jegyzőkönyvet vették fel.

Sem Junior, sem pedig Csilla nem tagadta az eset megtörténtét.

“Valóban elfajult köztünk vasárnap délelőtt a vita, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással” – mesélte a rapper, aki azt is hozzátette, hogy amiatt veszekedtek a folyosón, hogy Lacika ne észleljen semmit az egészből. A vita valószínűleg annak tudható be, hogy mindketten mély gyászban élnek Dávidka elvesztése óta és nagyon nehezen tudják csak kezelni érzéseiket.

“Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam, és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy az nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki szintén elvesztette a gyermekét…Egyszerűen összevesztünk, aztán szó szót követett.. Sajnos, egyikünk se ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb” – folytatta Junior.

Elárulta, valóban mondott csúnya dolgokat a vita hevében, de nem hibáztatja volt feleségét, sőt mást sem kisfia halála miatt.

Hopp Csilla is megszólalt a történtek után:

“Laci zaklatott lelki állapotban volt, amikor megérkeztem hozzá a megbeszélt időben. Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült, majd elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök, lemondva a közös programról. Igen. vannak vitáink, hiszen óriási és feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk.”

A heves vita után mindkét gyászoló szülő bocsánatot kért a meggondolatlanul kimondott szavakért.

Ezek is érdekelhetnek