2022 november 27 vasárnap
KezdőlapTech & TudományRengeteget fogyott a Tökéletes hang filmek sztárja. Lehet, hogy a karrierje bánja?

Rengeteget fogyott a Tökéletes hang filmek sztárja. Lehet, hogy a karrierje bánja?

-

Rebel Wilson az egész karrierjét arra épített, hogy ő játssza a duci barátnőt a filmekben. A népszerűségét a Tökéletes hang szériának köszönheti, ahol duci Amy-t alakítja. Úgy látszott, hogy ettől a karaktertől soha nem fog szabadulni. Rengeteg színész van, akit beskatulyáznak egy adott típusú karakterbe. Tavaly úgy döntött, hogy változtatni fog. Önmagát fogja előtérbe helyezni és nem a karrierjét vagy a népszerűségét. Eddig úgy tűnik, hogy megérte.

2020-ban a színésznő hatalmas változást mutatott. Az év elején megfogadta, hogy ez lesz az egészség éve. Két évtized kellett neki ahhoz, hogy felépítse a karrierjét. Most már önmagát kell előtérbe helyeznie.

“Nem szerettem magam. Nem úgy éltem az életemet 20 és 40 éves korom között, ahogy kellett volna. Ez borzasztóan sok idő. Szomorú vagyok, hogy ezt tettem magammal, de eljött az idő, hogy magamra koncentráljak.” -mesélte.

Rebel megerősítette, hogy elérte a kívánt testsúlyt és ez erősebbé tette mind fizikailag, mind szellemileg.

A fogyáshoz mindig kell egyfajta mentális állapot. Ezt nem lehet elérni anélkül, hogy tudatosítanánk magunkban azt, hogy rettentő egészségtelen étrendünk van. Rebel a kezdettől fogva tudta, hogy ez az, ami hátráltatja. “A hírnév rengeteg stresszel jár, amit evéssel próbáltam kordában tartani. Volt olyan nap, hogy csak fánkot zabáltam.”

Táplálkozás szempontjából Wilson nem egy meghatározott étrend felé fordult. Ezek a fogyókúrás, diétás menük rendszerint kudarccal érnek véget. Kitalálta, hogy mindennek csak a felét eszi meg. Megfogadta, hogy megpróbál 1500 kalória alatt maradni, ami a bevitelt illeti.

Természetesen edzés nélkül mit sem ér az egész. Magas intenzitású kardio edzéseket végeztetett vele az edzője. Heti 2 nap pedig súlyzós edzéseket csináltak. Valami minden napra jutott.

Rebel most már egyáltalán nem illik bele a “duci barátnő” sztereotípiába. Hogy aggódnia kell a munka miatt? Jó kérdés. A Tökéletes hang negyedik részének szerepét már állítólag elvesztette. Nem akart újra meghízni egy szerep kedvéért. Ettől függetlenül bizakodóan áll a dologhoz.

Szerinte a sóvárgás elnyomása nem tesz jót. Semmit nem tiltott meg magától. Továbbra is legyűr néha egy hamburgert ha azt kívánja meg. A mértékletesség a siker kulcsa. Nem kell semmit sem megvonni, de nem is kell egész nap gyorskajákat zabálni.

Annak ellenére, hogy Rebel számolja a kalóriákat, nem érdekli, hogy mit mutat a mérleg. Az csak egy szám, mely mutatja, hogy jó úton halad, de sokkal fontosabb, hogy mit érzünk belül. Egyszerűen csak boldogabb és egészségesebb emberré szeretett volna válni.

Sokan azt hitték, hogy az új pasija miatt fogott ekkora fogyókúrába, de ezt a színésznő megcáfolta. Már ismerték egymást azelőtt, hogy belevágott volna a drasztikus életmódváltásba. Szerinte nem feltétlenül a testsúly számít a tökéletes pár megtalálásában. Ezt a harcot magunknak kell megvívni és magunkért. Nem egy másik emberért.

Valóban látványos eredményt ért el!

Szeretné folytatni ezt az életmódot!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek