2022 május 25 szerda
KezdőlapCelebRitka pillanatok egyike: Sebestyén Balázs családjával együtt készített képet, amit meg is...

Ritka pillanatok egyike: Sebestyén Balázs családjával együtt készített képet, amit meg is osztott rajongóival.

-

Aki hallgatja vagy követi Sebestyén Balázst, a Rádió1 “Balázsék” című rádiós műsor egyik műsorvezetőjét, az tudja, hogy ő aztán nagyon ritkán posztol ki személyes jellegű képeket és bejegyzéseket a közösségi oldalaira. Ő nem híve az efféle mutogatásnak, ám a minap megtört a jég és olyat csinált, amit eddig még nem.

Balázs és családja éppen Dubajban nyaral, és ezt azért tudjuk, mert a műsorvezető egy közös családi szelfit osztott meg a követőivel, amit a Burj Kalifában készített, melyről köztudott, hogy a világ egyik legmagasabb épülete. A képen látszik mindkét kisfia és gyönyörű felesége is, akit szintén nem nagyon szokott megmutatni a nagyérdeműnek.

Míg Balázs teljesen el volt ájulva a látványtól, (pedig ő tériszonyos) gyorsan akart lőni egy szelfit, ám rajta kívül senki sem nézett bele a kamerába, amit természetesen szóvá is tett. Feltöltött képe alá a következőket írta:

“Amikor próbálsz a családdal egyet szelfizni a világ tetején, a 830 méteres Burj Kalifhában de senki nem figyel!”

Persze a látnivalókon kívül nem maradhat el az apa-fia program sem, ami a homokvár építésből áll. Nyilván ezt sem tudta szó nélkül hagyni a “Gyertek át” című műsor házigazdája.

“Ha gyerekkel nyaralsz, készülj fel, hogy időd nagy részét homokozólapáttal a kezedben töltöd!”

Meg kell hagyni nagyon szép családja van a rádiósnak, akikről szerintem mi is és a rajongók is szívesen látnánk több képet. Jó pihenést kívánunk a családnak!

Ezek is érdekelhetnek