2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapHírekRossz lóra tett a betörő - A 82 éves testépítő nő jól...

Rossz lóra tett a betörő – A 82 éves testépítő nő jól ellátta a baját

-

A New York államban lévő Rochesterben az idős testépítő hölgy ,Willie Murphy éppen lefekvéshez készülődött, amikor valaki kopogtatni kezdett háza ajtaján. A hangos kopogásra a nő az ajtóhoz ment, ahol egy fiatal férfi állt előtte, aki azt állította, hogy rosszul van. Arra kérte az idős hölgyet, hogy hívjon neki mentőt. Murphy nem engedte be a fiatalembert, de elment segítséget hívni.

Az asszony rövid időn belül egy hatalmas csattanást hallott, a férfi betörte a bejárati ajtót és már bent is volt a házában. A nő nem ijedt meg és pillanatok alatt felkapta azt, ami elsőre a kezébe került, méghozzá egy asztalt és azzal esett neki a betörőnek.

A fiatal férfi azonnal a földre zuhant, az asszony pedig addig ütötte, amíg az asztal össze nem tört. Murphy ezek után még ugrált is a behatolón és egy flakon sampont is az arcába nyomott. Az idős nő ezek után még egy partvist is felkapott és azzal ütlegelte tovább a férfit.

A kiérkező rendőröknek úgy kellett kimenekíteni a támadót a hölgy házából, ugyanis kiszemelt áldozata rövid idő alatt rommá verte őt.

A rendőrök ünnepelték az asszonyt hősies és bátor helytállásáért, a betörőt pedig kórházba szállították, aki hálás volt, hogy kiszabadították szorult helyzetéből.

Willie Murphy testépítő, mindennap edzőterembe jár és 102 kilót tud a földről, álló helyben felemelni. A nő abban reménykedik, hogy története inspiráló lehet a fiatal és saját korosztálya számára is.

Ezek is érdekelhetnek