2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekRubint Réka szívszorító történetet osztott meg az édesanyjáról

Rubint Réka szívszorító történetet osztott meg az édesanyjáról

-

Szombaton, hirtelen az egész Schobert család közösségi profiljai feketébe burkolóztak. Elsőre senki nem értette, hogy mi történhetett. Nyilván ez annak a jele, ha valaki közelebbi hozzátartozónkat veszítjük el. A média hatalmas lázban égett, hogy vajon kit gyászol a híres fitneszcsalád.

Pár óra múlva Schobert Norbi számolt be egy instagram poszttal, hogy ki végett a szomorúság.

“Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt. Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi”

Korábban Réka még arról mesélt, hogy édesanyja decemberben elkapta a koronavírust. “Kétoldali tüdőgyulladást kapott. Rettentően aggódtunk. Nem telt nap, hogy ne mentem volna ki édesapám sírjához a temetőbe. A legnehezebb pillanatokban ismét mellettem volt és segített. Édesanyám felépült és napról napra erősebb.” 

Réka most egy szívszorító insta-sztoriban mondott fájdalmas búcsút édesanyjának.

„…mindig Te vigyáztál rám…, a karjaimban kellett, hogy elengedjelek… Belehalok ebbe az Űrbe!!! Belehalok az érzésbe” – Írta Réka a közös fotóhoz, melyen édesanyjával ölellik egymást.

Három képet osztott meg.

Itt pedig láthatjuk a szívszorító fotókollázst.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek