2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekRúzsod színe sok mindent elárul rólad - Te is magadra ismersz?

Rúzsod színe sok mindent elárul rólad – Te is magadra ismersz?

-

Mindenkinek más a véleménye a sminkről, egyesek szeretik az erős smink használatát, mások pedig a smink nélküli megjelenést kedvelik jobban. De egy dolog, amit nem tagadhatsz meg a sminkkel kapcsolatban, az az, hogy jól mutat. De tudtad, hogy a sminked kiválasztása sok mindent elárul rólad? Különösen a leggyakrabban kiválasztott ajakrúzs mondja ki, hogy ki vagy, és milyen a személyiséged.

  1. Narancs

Igen, egy társasági ember, ez vagy te. 100% -ban extrovertált vagy és úgy tűnik, neked nem okoz gondot barátkozni valakivel, és kétségtelenül te vagy a központ, bárhová is menj.

2. Piros

Merész és gyönyörű. A vörös nyilvánvalóan olyan szín, amely önmagában is beszél viselőjéről. A fényes és élénk vörös rúzs azt jelzi, hogy nagyon ambiciózus vagy és bármit megteszel annak érdekében, hogy elérd céljaidat. Biztosan nem olyan ember vagy, akit bármilyen kihívás elriaszthat.

3. Rózsaszín

Melegszívű és szeretetteljes ember vagy, akiben barátai és családtagjai teljes mértékben megbíznak. Valójában az emberek hozzád fordulnak, amikor tanácsra van szükségük. Soha nem ítélsz első látásra, valamint szívesen segítesz a rászorulóknak.

4. Pasztell színek

Előtérbe helyezed az őszinteséget és a barátságot. Egyáltalán nem szereted a cukormázzal bevont dolgokat, szereted, ha egyenesek hozzád, nem szereted a mellé beszélést.

5. Barna

A család, a hagyományok és az emlékek a legfontosabbak számodra. Ezek azok a dolgok, amelyek boldoggá tesznek téged. Minden más háttérbe szorul, ha a családodnak szüksége van rád.

6. Lila

Nagyon makacs vagy, de mindig jó úton haladsz, hogy elérd céljaidat. Bátor vagy és nagyon szerethető ember.

7. Fekete

Igazi lázadó vagy, emellett független és egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak rólad mások. A saját szabályaid szerint élsz, nem érdekel mi a helyes és mi nem az.

8.

Nem félsz a kockázatvállalástól, egy valódi művész vagy. A tökéletességre vágysz és szeretnéd megtörni a sztereotípiákat.

Ezek is érdekelhetnek