2022 május 19 csütörtök
KezdőlapCelebSarka Kata immáron háromgyermekes édesanya. A hírt Instagramon jelentette be.

Sarka Kata immáron háromgyermekes édesanya. A hírt Instagramon jelentette be.

-

A modell, üzletasszony és műsorvezető saját maga osztotta meg az örömhírt a közösségi oldalán.

Sarka Kata, aki évekkel ezelőtt Hajdú Péter felesége volt és abból a házasságból két gyermek született, ám bizonyos okok miatt a szerelmi életük zátonyra futott és elváltak, most már három gyermekes édesanya. Az örömhírt Instagramján lehetett kiszúrni, amikor saját édesanyját köszöntötte fel Anyák napja alkalmából.

Bizony nem egyszer pletykálkodtak arról, hogy a modell újfent kisbabát vár, ám mivel ő nem erősítette meg és feltöltött képein sem látszott, hogy várandós ezért gyorsan be is fejeződtek a találgatások.

Valahogy mindig olyan ruhákban járt és fotózkodott, ami eltakarta gömbölyödő pocakját. Sőt, az üzletasszony még edzeni is eljárt, ami újabb ok volt arra, hogy elhessegessék azokat a gondolatokat, miszerint terhes. Ki gondolta volna, hogy még várandósan is az edzőterem fogja lesz?!

Mivel a legtöbb műsor levezénylése alatt ilyen hatalmas ruhákat adtak rá, valóban esély sem volt arra, hogy egy gyanútlan TV néző, vagy rajongó észrevegye a testén végbemenő változásokat.

Egyébként Sarka Kata harmadik gyermeke új párjától született, akinek nem ismerjük a kilétét, mert óvja és félti a nyilvánosságtól, ezért sem egy kép, sem egy poszt sem egy név nincs sehol ami által rákereshetnének a kíváncsi emberek. A hírt pedig közösségi oldalára feltöltött képpel osztotta meg a világgal. Igaz a piciről még nem tett fel fotót, ám reméljük hamarosan arra is sor kerül.

“Boldog Anyák Napját minden Édesanyának és Nagymamának, de elsősorban az én Anyukámnak! Ez a nap számomra már 10 éve az egyik legszebb nap az évben, mióta én is édesanya lehetek! Idén már 3 gyermekes anyukaként különlegesen szépen indult ez a vasárnapunk…” – írta képe mellé Kata, anyák napja alkalmából.

Mint említettük első házasságából két gyereke született a 10 éves Noémi és a 9 éves Dávid. Meg kell hagynunk, hogy fia kiköpött Hajdú Péter.

Ti mit szóltok hozzá, hogy eddig eltitkolta a terhességét?

Ezek is érdekelhetnek