Schobert Lara a fitneszguru és Rubint Réka lánya már tizenhat esztendős és megvette élete első autóját.

Lara keményen dolgozott és rengeteget spórolt, hogy mostanra egy vadonatúj Fiat 500-as boldog tulajdonosa legyen. A család luxusautói között így már egy olasz csoda is helyet kapott. A kocsi körülbelül négy millió forintba került.

A Schobert lány nem szüleitől kért pénzt az autóra, hanem éveken át spórolt és dolgozott Norbiék boltjában. Emellett szerepelt az Álarcos énekesben is, fagyinak öltözve.

Réka és Norbi nagyon büszkék tinédzser lányukra és ennek a fitneszguru hangot is adott.

“Kislányom megvette élete első autóját és bizony a saját éveken át összespórolt pénzéből. Eladta a kis lovát, méltón küzdött az Álarcos énekesben, dolgozott a Bajcsy boltunkban. Büszke apa vagyok. Én ekkoriban 20 éves zsigáról álmodtam” – írta közösségi oldalán Norbi.

A fiatal influencer rendkívül ambiciózus és konkrét tervei vannak a jövőre nézve. Azt viszont már korábban kijelentette, hogy nem lép majd szülei nyomdokaiba. “Anyáék vonalát biztos, hogy nem fogom továbbvinni.” Larát érdekli a lakberendezés, de a valódi álma egy lovarda. Hozzátette, tisztában van vele, hogy sokat kell dolgoznia az álmaiért, azért, hogy megteremtsen magának mindent, amire vágyik.