2022 július 6 szerda
KezdőlapCelebSchobert Norbi bocsánatot kért, de csakis a stílusa miatt

Schobert Norbi bocsánatot kért, de csakis a stílusa miatt

-

Schobert Norbi egy héttel ezelőtt nagy vihart kavart azzal a kijelentésével, hogy “ha a nők szülés után lefogynának, sokkal kevesebb házasság menne tönkre.” A mondanivalójára többen, köztük hírességek, sőt, cégek is reagáltak. Később élő videóját “kommunikációs atombombának” titulálta.

Schobert Norbi ismét élőben jelentkezett be közösségi oldalán, korábban pedig azt ígérte, hogy ez lesz az utolsó élője és végső konklúziója a témában.

“Nagyon sokan azt várják tőlem, hogy kérjek bocsánatot, ennek eljött az ideje.”

A fitneszguru stílusa miatt ugyan bocsánatot kért, de mondanivalójának lényege miatt nem és nem is akar. Norbi azt mondta, hogy a nőknek szülés után nem szabadna túlsúllyal élniük, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ez nem mindenkire érvényes. Norbi a negatív kommentek mellett sok támogató levelet is kapott.

Schobert azt állította, hogy kedveli a duci és molett nőket, de ebben az esetben egy betegségről van szó. Felhozta a BMI (Body Mass Index = Testtömeg-index) fogalmát, miszerint a súlynak a testmagasság -100-as értéknek kellene lennie.

A fitneszguru azt is elárulta, hogy sok “álszent dumát” is kapott. Véleménye szerint, ha valaki hosszú távon megváltozik, az nagyban befolyásolja a párkapcsolatokat és a házasságokat. Szerinte 1994 óta, amikor először állt színpadra, nem írtak róla ennyit, valamint az utóbbi egy hétben Magyarország első számú sztárja lett és az első számú híresség is, ezzel pedig nem volt könnyű együtt élnie.

Schobert szerint az első videója a nők szülés utáni alakjáról és a nőiességről szólt. “Egy nő legyen nő, egy férfi legyen férfi!”

A vállalkozó felolvasott néhány kommentet azok közül, amiket kapott, amiért “kimondta az igazságot”, ezekben a kommentekben sokan a gyerekei vagy az ő halálát kívánták, szerinte Magda Marinkóhoz hasonló bérgyilkosok sem kaptak ilyen kommentárokat.

Schobert véleménye szerint egészséges súlyban (plusz/mínusz 10 kiló) kell maradni, hogy megmaradjon a vágy. Az ő célja az, hogy segítsen az embereken.
Norbi elárulta, hogy volt olyan Update-dolgozó, akihez kakaós csigát vágtak, volt olyan alkalmazottja, aki felmondott, de a cég forgalma összességében nőtt.

“Ha meg akarsz bántani, fogalmazz úgy, mint egy intelligens ember!” – mondta az élőben Norbi, miután valaki, feltehetőleg a felesége, Rubint Réka a képen kívülről bekiabálta neki, hogy “Ez nem kritika!”

Hozzátette, hogy az ötvenes korosztály fittségében ő benne van a Top 50-ben Magyarországon. Nincs műfogsora, nem kokszol, ám néha elfogyaszt egy pohár whiskey-t és elszív egy szivart.

Az élő videó végén Réka a kommentekre válaszolva elmondta, hogy őt nem sanyargatja senki, hogy hatvan kiló alatt maradjon, “25-30 éve így nézek ki”. Azt is hozzátette, hogy rengeteg édesanya van a világon, aki hasonló alkatú, mint ő, na és persze vannak olyanok, akik nem, de ők is képesek a változásra.

A fitneszguru elárulta, hogyha Rubint Réka meghízna, mondjuk 90 kiló lenne, akkor az az ő felelőssége. Mondaná neki, hogy Réka, menj el edzeni, hogy tedd le a Nutellát, de kitartana mellette akkor is, ha elérné a 130 kilót, az azonban teljesen biztos, hogy nem kívánná ennyire. Norbi azt kívánta, hogy legyen sok házasság Magyarországon, legyenek szép gyerekek, de hozzátette, hogy a “sátáni” kommentek az írójukat minősítik.

Schobert azzal zárta le a videót, hogy az isten áldjon meg mindenkit.

Ezek is érdekelhetnek