2022 július 2 szombat
KezdőlapCelebSchobert Norbi nem áll le, ma este folytatódik a botrány - A...

Schobert Norbi nem áll le, ma este folytatódik a botrány – A fitneszguru élőben jelentkezik majd

-

Schobert Norbi egy héttel ezelőtt nagy vihart kavart azzal a kijelentésével, hogy “ha a nők szülés után lefogynának, sokkal kevesebb házasság menne tönkre.” Norbi mindezt “kommunikációs atombombának” titulálta.

A múlt héten az összes magyar sajtóorgánum vezető hírként számolt be Norbi anyákat érintő kijelentéséről. Ráadásul, alig volt olyan magyar híresség, aki ne szólalt volna meg a témával kapcsolatban. Végül pedig Schobert családja is megtörte a csendet. Felesége, lánya és édesanyja is megszólalt a vállalkozó botrányos kijelentés kapcsán.

A fitneszguru azóta bocsánatot kért stílusáért, élő bejelentkezésének mondanivalójáért azonban nem és nem is akar.

Norbi azt mondta, hogy a nőknek szülés után nem szabadna túlsúllyal élniük, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ez nem mindenkire érvényes. Norbi a negatív kommentek mellett sok támogató levelet is kapott.

Schobert azt állította, hogy kedveli a duci és molett nőket, de ebben az esetben egy betegségről van szó. Felhozta a BMI (Body Mass Index = Testtömeg-index) fogalmát, miszerint a súlynak a testmagasság mínusz százas értéknek kellene lennie. Véleménye szerint, ha valaki hosszú távon megváltozik, az nagyban befolyásolja a párkapcsolatokat és a házasságokat.

Legutóbbi élőjében elárulta, ha Réka meghízna ugyan kitartana mellette, de már nem kívánná annyira.

Nagyon úgy tűnik, hogy Schobert Norbinak ez sem volt elég, ugyanis közösségi oldalán jelentette be, hogy ma este újabb botrányra készül.

Ezek is érdekelhetnek