2023 február 6 hétfő
KezdőlapCelebSchobert Norbiék lánya megbukott az érettségin?

Schobert Norbiék lánya megbukott az érettségin?

-

A fitneszmogul-páros legidősebb gyermeke nemrég töltötte be a 18. életévét. Májusban el is kezdte az érettségi vizsgáit. Rubint Réka akkor elmesélte, hogy lánya angolul érettségizik matekból és történelemből, míg angol nyelvből emelt szintű vizsgát fog tenni.

Rubint Réka elmondása szerint Larának kifejezetten jól sikerült a magyar írásbeli, viszont a következő napokban eléggé zaklatottan indult el matekra. Azóta teljes hírzárlat van azzal kapcsolatban, hogy a Schobert lánynak, miként sikerült az érettségi. A család semmit sem posztolt ezzel kapcsolatban az interneten, pedig egészen odáig napi szinten osztották meg Larával kapcsolatban az infókat.

Aztán jött egy pletyka.

Jött egy pletyka egy nyilvános Facebook-csoportból. Az egyik posztoló kérdőre vonta a Rossmannt és a Telekomot, hogy miért olyan emberrel reklámozzák magukat, akinek szörnyű tanulmányi eredményei vannak, és az érettségin is megbukott.

A promotions megkereste a Schobert házaspárt, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba, de nem válaszoltak. Lara egyik osztálytársa törte meg a csendet.

„Valóban megbukott, de történelemből, Julius Caesart húzta. Igazából a magyar és a civilizáció sem ment neki, ott póttételeket kellett húznia. Magyarból először Vajda Jánost húzta, de ott csak annyit tudott kinyögni, hogy »depressziós költő volt, ezért szomorú verseket írt«. Radnótit húzta póttételként, az azért ment neki. Civilizációnál nem tudom, milyen tételeket húzott”

Ez nem túl jó hír…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Forrás: promotions.hhttps://promotions.hu/orszagos/szines/2022/07/21/schobert-lara-megbukott-erettsegi-tortenelem-magyar-schobert-norbi-rubint-reka/u

Ezek is érdekelhetnek