2022 június 26 vasárnap
KezdőlapCelebSchobert Norbit mentőhelikopter vitte kórházba. Az állapota kritikus

Schobert Norbit mentőhelikopter vitte kórházba. Az állapota kritikus

-

Schobert Norbert, a magyar fitneszguru ismét a címlapokon, de sajnos most nem egy “béna” elszólása miatt.

Szentendrei otthonukban lett rosszul Norbi, melyről felesége Rubint Réka adott tájékoztatást a közösségi oldalán.

Réka posztjában azt írta:

“Drága Alakreformosok! Drága Update követők! Mivel a hír olyan, mint a futótűz, ezért szeretném a találgatásokat megelőzni és tájékoztatni Titeket arról, hogy ma reggel a Szerelmem az otthonunkban rosszul lett. Azonnal mentőt hívtunk, az állapotát sikerült stabilizálni! Kórházba szállították, jobban van, Vele és mellette vagyok! Kérem a tisztelt sajtót, ne keressenek. Amint tudok pontos információkkal szolgálni, jelentkezni fogok. Megértéseteket köszönöm! Réka”

Norbit mentőhelikopter vitte be egy fővárosi kórházba.

Mint ismeretes a fitneszguru már átesett egy komoly szívműtéten évekkel ezelőtt. Egyelőre nem ismert, hogy a mostani probléma összefüggésben áll-e ezzel.

2012-ben esett át egy életmentő operáción, amikor a szívét egy baktérium támadta meg. Ez szívbélhártya-gyulladást okozott. Akkor elbúcsúzott mindenkitől.

„Csendben elbúcsúztam Rékától. Nem sírtunk. Felhívtam mindenkit, akit szerettem volna, megbizonyosodtam arról is, hogy Réka mindenben intézkedni tud helyettem. Anyukámat is, vele viccelődtem a telefonba, mert nem szerettem volna megijeszteni. Hétórás műtét volt, a szívem egy részét speciális szövettel helyettesítették”

Március közepén Réka édesanyja, Zsuzsa is a szentendrei családi házban hunyt el.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek