2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapEmberekSenki se ment el ennek a 6 éves kisfiúnak a szülinapi zsúrjára....

Senki se ment el ennek a 6 éves kisfiúnak a szülinapi zsúrjára. De amikor az anyukája megosztotta ezt a képet, csodálatos dolog történt…

-

Nem régiben egy hat éves kisfiúnak sajnos egy hatalmas csalódáson kellett átesnie. A meghívott barátai közül ugyanis senki se ment el a szülinapi zsúrjára, amit már olyannyira várt. Teddy 32 másik gyereket hívott meg az iskolából, akik mind igent mondtak.

A zsúrt az egyik helyi pizzériába szervezték, természetesen az anyukája intézett mindent. Valószínűleg neki még inkább megszakadt a szíve a kisfia csalódott arcától:

Sil Mazzini, Teddy anyukája elmondta, hogy természetesen voltak szülők, akik előre jelezték, hogy nem tudnak ott lenni, de ez volt a kevesebb. A legtöbben úgy nem jelentek meg, hogy korábban azt mondták, menni fognak. Végül sajnos egyáltalán senki sem vett részt Teddy zsúrján. A csalódottságát még inkább fokozta azt, hogy a pizzériában ezzel párhuzamosan más gyerekeknek is tartottak partit, akik persze nem voltak egyedül.

A kisfiúval együtt az anyuka is le volt döbbenve, hiszen ő is rengeteget készült rá. Egyszerűen alig akarta elhinni, hogy 2018-ban ennyire eltávolodtak volna az emberek egymástól. “Mostanában nem fogok partit szervezni, az biztos.” – mondta, érthető okokból.

Az anyuka felháborodásában megosztotta a csalódott kisfiáról készült képet és a történetét az interneten. A hír rendkívül gyorsan terjedni kezdett. Elsőként egy helyi riporter Nick VinZant kapta fel: “Ha tudsz, kérlek kívánj boldog szülinapot Teddy-nek. Az anyukája küldte ezt a képet, miután a barátai közül senki sem jelent meg a partiján.”

Ennek hatására Teddy rendkívül sok köszöntést és jókívánságot kapott.

“Boldog születésnapot Teddy! Az emberek ilyenek és előfordul, hogy elhanyagolnak. De ez nem jelenti azt, hogy Te ne lennél nagyszerű srác! Minden jót!” – írta az egyik kommentelő.

Az egyik helyi kosárlabdacsapat még ingyen jegyet is felajánlott Teddy-nek, aki persze nagyon örült ennek.

Akárhogy is, ez a kis történet elgondolkodtat minket azon, hogy valóban mennyire elhatárolódtunk egymástól – ironikus módon – a közösségi oldalak korában és, hogy sok embernek mennyit ér a szava…

Ezek is érdekelhetnek