2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebSipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy tagja megható bejegyzéssel vett végső búcsút Ambrus...

Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy tagja megható bejegyzéssel vett végső búcsút Ambrus Zoltántól

-

Ma már mindenki tudja, hogy 2019. július 7-én az Irigy Hónaljmirigy egykori ikonikus tagja, Ambrus Zoltán tragikus hirtelenséggel vesztette életét. Barátai szerint egyik pillanatról a másikra lett rosszul, ami miatt kórházba került. Ez volt az, ami beindította azt a végzetes folyamatot, aminek a vége az lett, hogy egy remek ember távozott az élők sorából. Zoli több életmentő műtéten is átesett és hol jobban, hol rosszabbul érezte magát. Sajnos ezek a műtétek nem voltak elegendőek ahhoz, hogy megállítsák a végzetes betegséget.

A zenész temetését a napokban tartották meg, amin csak a szűk családi kör, valamint a legközelebbi barátai vettek részt. Nem hozzátartozók nem szerettek volna nagy felhajtást vagy nyilvános temetést rendezni, ezért csak a legszűkebb kör vett végső búcsút az egykori zenésztől. Természetesen régi kollégái is elmentek a temetésére, és az egyik Irigy Hónaljmirigy tag egy megható Facebook bejegyzésben búcsúzott még el barátjától.

A sorok a következőképp hangzottak:

„Tegnap délben elkísértük Ambrus Zolit utolsó földi útjára! Szűk családi és baráti körben, fényképezőgépek és újságírók nélkül sikerült búcsút vennünk Tőle… ? Később az esti százhalombattai koncertre eljött velünk Zoli két gyermeke, Nóri is Gabó… Gabó be is állt egy kicsit gitározni. Nagyon megható és sokat mondó pillanat volt ez mindannyiunknak…. ezért is választottuk ezt a képet…??❤️ És persze, köszönjük Batta…!!! ? Ma pedig a Hungaroringen szóltunk a jó ebédhez!! Köszönjük a meghívást! ?” – írta ki Sipos Tamás Facebook oldalára.

A bejegyzést itt tekinthetitek meg és további kommenteket is ez alatt olvashattok.

Őszinte részvétünk az egész családnak és a barátoknak!

Ezek is érdekelhetnek