2022 december 2 péntek
KezdőlapCeleb"Soha nem lesz olyan nőd, mint Tóth Andi" - Szabó Ádám reagált...

“Soha nem lesz olyan nőd, mint Tóth Andi” – Szabó Ádám reagált Köllő Babett szavaira

-

Ádám szerint Andinak és neki komoly oka volt arra, hogy a szakítás mellett döntsenek.

A Sztárban Sztár című műsorban az egyik zsűritagot, Köllő Babettet egyenesen lenyűgözte Tóth Andi produkciója, amiben Tina Turnerként állt színpadra. Babett ezt követően azt mondta Szabó Ádámnak, az énekesnő volt párjának, hogy soha nem lesz olyan nője, mint amilyen Andi volt.

Ádámot láthatóan zavarba hozták Babett szavai, de úriemberhez mérten megtapsolta exét. Később azonban úgy nyilatkozott, hogy a luxusfeleség beszólása egyáltalán nem volt odaillő, mivel a műsornak nem a magánéleti dolgokról kellene szólnia.

“Azt gondolom, az értékelés Andi teljesítményéről kellett volna, hogy szóljon, és nem arról, hogy mi volt köztünk. Ettől függetlenül nem haragszom, szeretem Babettet és jól tudom, hogy csak elragadta a hév.” Ugyanakkor Ádám azt is hozzátette, hogy a zsűritagnak nagy valószínűséggel igaza volt, ugyanis egyetért vele abban, hogy exéből egy van, így biztosan nem lesz még egyszer olyan barátnője, mint amilyen Andi volt.

Az énekes szerint volt párja jelenleg is gyönyörű nő és tehetséges előadó, de mára már túl van a szakításon.

“Andinak és nekem is megvolt az okunk a szakításra, mi ezen túl vagyunk. Nyilván én is elismerem a műsorban nyújtott teljesítményét, de már egészen más szemmel és érzésekkel tekintek rá. Én csak a szépre, jóra emlékszem, tisztelem és a világ boldogságát, sikerét kívánom neki.”

Köllő Babett elmondta, valószínűleg nem a megfelelő módon fejezte ki magát, de ezzel véletlenül sem szerette volna megbántani Ádámot.

“Nagyon remélem, hogy nem bántottam meg Ádámot, nem ez volt a célom. Egyszerűen Andi hihetetlen tehetsége és brutális nőiessége számomra a tökéletességet jelenítette meg, őt magasztaltam fel, s kifakadt belőlem az értetlenség, látva a lehengerlő produkcióját. De részemről ez tényleg Andiról szólt, még ha nem is úgy jött le” – mondta Babett.

Tóth Andi is megszólalt a történtek után és elmondta, valójában mit gondol a luxusfeleség dicsérő szavairól és beszólásáról.

“Köszönöm Babettnek, de valójában túlságosan örültem a produkcióm sikerének ahhoz, hogy az Ádámot érintő témával foglalkozzak.”

Ezek is érdekelhetnek