2022 június 25 szombat
KezdőlapEmberekSOKKOLÓ! Félelmetes titokra jöttek rá a szülők az 5 éves kislányuk rajzaiból

SOKKOLÓ! Félelmetes titokra jöttek rá a szülők az 5 éves kislányuk rajzaiból

-

A történet az egész világot sokkolta. Egy 5 éves kislány nagyon felkavaró rajzokat készített. Félelmetes dologra derült fény.

A Dél-Amerikában, Brazíliában történt. Egy kedves kis család egy gyönyörű 5 éves kislányt nevelt, aki egy idő után egyre furcsábban kezdett viselkedni. A dolog ott kezdődött, hogy a gyermek nem nagyon akart hittanórákra menni. Úgy tűnt, hogy valamiért tart Joao da Silva atyától, akit egyébként mindenki kedves, rendes embernek tartott a környéken.

A szülők nem értették az okát, de látva a gyermek növekvő depresszióját úgy döntöttek, hogy pszichológushoz fordulnak. A szakember azt javasolta, hogy ellenőrizzék a kislány személyes holmiját, hátha találnak valamit, ami magyarázatot ad a dologra.

A lány könyvei között 6 rajzot találtak. Elsőre gyermeki kókálmánynak tűnt, de jobban megnézve valami aggasztó dolog rajzolódott ki a szemük.

Minden rajzon egy rémült gyermek és egy felnőtt látható. Volt olyan kép is, ami egy ágyon fekvő, sikoltozó lányt mutatott be, mellette pedig egy férfi, aki próbál “rámászni”.

A képek alapján egyértelmű volt, hogy a gyermeket molesztálta valaki. Ez a valaki pedig a lelkész volt.

A helyi sajtóértesülések szerint a brazil Minas Gerais, Montes Claros város 54 éves lelkésze bűnösnek vallotta magát a lány apjával folytatott telefonbeszélgetés során. Kijelentette, hogy az egész egy bosszú volt, mert az apa korábban vitatkozott vele.

A brazil papot letartóztatták és elitélték.

Az ilyen dolgok hallatán egyetlen kérdés merül fel bennünk. Hogy képes valaki egy ártatlan kisgyermeknek ártani? Mi a megfelelő büntetés egy ilyen esetben?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek