2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekSOKKOLÓ FELVÉTEL! Kamerát szerelt fel a házban az anya, hogy kiderüljön mitől...

SOKKOLÓ FELVÉTEL! Kamerát szerelt fel a házban az anya, hogy kiderüljön mitől vannak karcolások a kislánya arcán

-

Nem nagyon van olyan szülő, aki szívesen bízza a gyermekét egy ismeretlenre. Sajnos az élet néha úgy hozza, hogy kénytelenek vagyunk. Nincs más választásunk. Ilyenkor adja magát a dolog, hogy bébiszittert kell hívni. Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a legjobbat válasszuk, de ez nem mindig sikerül. Ezt a következő történet bizonyítja a legjobban.

Számtalan cikket írtunk már arról, hogy nagyon furcsa és aggasztó dolgok történhetnek a bébiszitter és a gyermekünk között. A szülők gyakran túl későn jönnek rá, hogy nem megfelelő emberre bízták a picinyüket. Igazából, a legfőbb kérdés az, hogy miért vállal valaki ilyen munkát, ha nincs türelme a gyerekekhez?

Egy vietnami család kénytelen volt bébiszittert fogadni a kislányához. Az anyuka féltette az állását, így a szülés után a lehető leghamarabb vissza kellett térnie dolgozni.

Két hónapig nem is volt semmi gond, azonban utána egyre gyanúsabb karcolások és foltok jelentek meg a kislány arcán, testén. A gyermek, kora miatt nem tudta elmondani mi történt, így a szülők úgy döntöttek, hogy titokban, kamerákat szerelnek fel a házban.

Megtörtént az, amitől minden szülő a legjobban fél, amikor felvesz valakit a gyermeke gondozására. Kiderült, hogy az 51 éves háziasszonyuk és dajkájuk, Nguyen Thi Han bántalmazta a kislányt. Amit a kamera rögzített, az egyszerűen bosszúért kiált. A felvételen jól látható, amint a nő többször is arcon csapja a lányt, dobálja és még el is fenekeli.

Amint Ngoc Phoung, a baba anyja meglátta a filmet, nem tudott uralkodni az érzelmein. Kihívta a rendőrséget, akik azonnal letartóztatták a kegyetlen dadát.

A felvételt csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek