2022 december 4 vasárnap
KezdőlapCelebSokkot kapott a színpadon Tóth Gabi: Gabiért és közös gyermekükért tette meg...

Sokkot kapott a színpadon Tóth Gabi: Gabiért és közös gyermekükért tette meg Krausz Gábor

-

Minden kismama tudja, hogy milyen érzés, mikor egy kis lurkó ott ficánkol a pocakjukban, és egyik pillanatról a másikra rájuk tör a mérhetetlenül nagy éhség, amit ugyebár egyből kell orvosolni, hiszen a pici éhes.

A legtöbb kismama, ha elmegy otthonról mindig visz magával valamilyen elemózsiát, például egy kis kekszet, müzliszeletet, esetleg banánt. Amikor persze otthon tartózkodnak, akkor bizony dögivel jöhet minden, hogy csillapítsák mind a saját, mind a kisbaba éhségét. Ugyanez vonatkozik a hírességekre is, hiszen ők is csak emberek, és ők is ugyanúgy reagálnak a terhességre, mint a hétköznapi hölgyek.

Tóth Gabi, aki nemsokára megszüli első gyermekét, adás közben lett éhes, ám nem is akármit kívánt meg. Mestertársainak azt ecsetelte, hogy szívesen megenne egy kis rakott krumplit, amit természetesen a stúdió mögött álló szerelme a séfként tevékenykedő Krausz Gábor ezt meghallotta és egyből a tettek mezejére lépett.

Mint leendő édesapa nem hagyhatta, hogy menyasszonya és gyermeke éhezzen, ezért kapva kapott a lehetőségen és vitt a stúdióba egy kis rakott krumplit. Gabi teljesen oda meg vissza volt az esettől és a nézők is csak azt tudták mondani “ohhhhh”.

Gabi eleinte szóhoz sem jutott, sőt teljesen ledöbbent mikor meglátta Gábort befelé araszolni a színpadon tálcával a kezében, amin az ominózus étel volt. Gabi mestertársai irigykedve nézték, hogyan halmozza el minden földi jóval a párját a séfek séfe. Erről a vicces pillanatról még felvétel is készült, amit el is hoztunk nektek:

Gabi teljes extázisba került, úgy viselkedett, mint egy szerelmes tinilány, akit meglátogatott a kedvese. Mi nagyon örülünk a boldogságuknak és, hogy Gabi végre megtalálta élete szerelmét és a legnagyobb ajándékot is megkapta az élettől vagyis nemsokára kisbabájuk lesz.

Ezek is érdekelhetnek