Újabb brutális baleset, ezúttal a F3-ban

Megosztás

- Hirdetés -

A hatalmas bukást ezúttal Alex Peroni mutatta be, aki a csodával határos módon megúszta a balesetet súlyos sérülések nélkül.

A múlt hétvégén Anthoine Hubert tragikus balesete sokkolta az autósport szerelmeseit, most pedig Alex Peroni miatt fojtották vissza lélegzetüket a nézők. Ezen a hétvégén a száguldó cirkusz Olaszországba, Monzába látogatott, közvetlen a Forma-1 harmadik szabadedzése előtt Alex Peroni a Parabolica kanyart vette szélesebbre és csúszott rá a pályahatárt jelző kerékvetőre, ami szabályosan a levegőbe repítette. Csodával határos módon sem a pilóta sem a pályabírók nem sérültek meg súlyosan.

Az FIA úgy döntött, hogy a további versenyek előtt eltávolítja az összes pályahatárt jelző kerékvetőt a Parabolica kanyarban. A FIA kiderítette, hogy a fő problémát a F1-es autóknál jóval alacsonyabb padlólemez okozta.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!