2022 május 20 péntek
KezdőlapCelebSüdi Iringót öt éve láthattuk utoljára a képernyőn - Így néz ki...

Südi Iringót öt éve láthattuk utoljára a képernyőn – Így néz ki most a Szombat esti láz gyönyörű táncosa

-

Südi Iringónak még a mai napig sem csillapodott szenvedélye a tánc iránt. Ez teszi ki életének nagy részét. A tehetséges táncosnő továbbra is versenyeken vesz részt, tudását pedig átadja kis tanítványainak is.

A Szombat Esti Láz című műsor hatalmas sikert könyvelhetett el magának. A hazai hírességek profi táncosokkal mutatták be produkciójukat minden szombat este, hogy végül az ő párosuk legyen a nyertes. Az első műsor 2006-ban indult az egyik kereskedelmi csatornán. Iringó már a kezdetek óta részt vett a produkcióban. Az évadok alatt táncos partnerei voltak: Stohl András, Hajas László, Somló Tamás, Istenes Bence és Heilig Gábor is.

Sokak rokonszenvét elnyerte a dögös táncosnő, aki a Szombat Esti Láz utolsó évada után, 2014-ben visszavonult a tévés szerepléstől.

Iringó napjainkban is táncoktatással foglalkozik többek között Budapesten, Martonvásáron, Százhalombattán, valamint a felvidéki Szőgényben és Dunaszerdahelyen. Emellett egy varrodát is vezet Békéscsabán. Nyáron pedig tanítványainak szervezett tánctáborokban oktatja a jövő tehetségeit.

A fantasztikus tehetséggel megáldott táncosnő szeptemberben 14-én ünnepelte 37. születésnapját, de láthatóan nem fog rajta az idő vasfoga. Ugyanolyan fiatal és gyönyörű, mint amikor 2006-ban feltűnt a képernyőn.

Ezek is érdekelhetnek