2023 február 2 csütörtök
KezdőlapCelebSzázmilliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kínai nő. Most újra...

Százmilliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kínai nő. Most újra férfi akar lenni

-

A népszerű brit YouTuber, az Oil London az elmúlt néhány hónapban nőként azonosította magát. Célja az volt, hogy olyan legyen, mint az kínai nők. Célja elérése érdekében 32 plasztikai műtéten esett át. Nem sokkal ezelőtt azonban áttért a keresztény hitre, és újra férfi akar lenni.

Egy vagyont költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy ázsiai nő

kep 2023 01 01 154531155
Százmilliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kínai nő. Most újra férfi akar lenni

Az Oli London Nagy-Britanniában született. Nagy rajongója volt a dél-koreai BTS együttesnek. A brit bevallotta, hogy egész életében elégedetlen volt a külsejével. Egyszer egy koreai utazása során, ahol a plasztikai sebészet szélesebb körben elérhető, úgy döntött, hogy bevállalja.

Néhány év leforgása alatt több mint 300 000 dolcsit (110 millió forint) költött plasztikai műtétekre, amelyek közelebb vitték a kívánt megjelenéshez. 2020-ban még feleségül vett egy kartonállványt is, amely a Park Ji-min csoport egyik tagjának képét ábrázolta.

kep 2023 01 01 154641990
Százmilliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kínai nő. Most újra férfi akar lenni

Az átalakulás kezdetén nem bináris személyként azonosította magát, de idővel felvette a női identitást. 32 plasztikai műtétje volt.

Szemműtéten esett át, sőt az állkapcsa és a fogai formáját is megváltoztatta. Szemöldökét és halántékát is emelte. Ez nem minden. A férfi nemi szervi korrekción és mellműtéten is átesett.

Arc feminizációs műtétem volt. Hajhosszabbítást kaptam, ruhatárat cseréltem, elkezdtem sminkelni, leborotváltam a hajam. Megtettem, mert azt hittem, boldoggá tesz. Hosszas gondolkodás után úgy éreztem, hogy rosszul döntöttem. Nőnek lenni nem nekem való…

Újra férfi akar lenni

Néhány hónappal azután, hogy az Oli London megkapta amit akart, és nőként kezdett élni, hirtelen minden megváltozott. Oli rendszeresen járt istentiszteletekre, ahol elragadta a többi hívő szívélyessége. Az egyik mise után kapott egy bibliát a paptól, amit elkezdett olvasni.

kep 2023 01 01 154657851
Százmilliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kínai nő. Most újra férfi akar lenni

Rájöttem, hogy Isten egy bizonyos módon teremtett engem. Neki köszönhetően az vagyok, aki vagyok. Miért változtatnék? Miért esem át ezeken az extrém műtéteken? Nem Isten teremtett ilyenné, nem ez volt a sorsom

Amint látjuk, a nemváltó műtétek nem jártak sikerrel, mert Oli újra férfi akar lenni és elfelejteni az életét. Ráadásul meg akar keresztelkedni. Mint kifejtette, ez segít kigyógyulni a nemváltó műtétek utáni “traumából” és a transznemű “mentalitásából”.

Megtapasztaltam, milyen transznak lenni, és milyen nehézségekkel, társadalmi megbélyegzéssel szembesülnek nap mint nap. Megosztom tapasztalataimat, hogy segítsek másoknak

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek