2022 június 25 szombat
KezdőlapEgészségSzekrényben tartotta a kislányát étlen-szomjan. A 37 éves nő mégis szabadlábon van

Szekrényben tartotta a kislányát étlen-szomjan. A 37 éves nő mégis szabadlábon van

-

Szekrényben tartotta a lányát és mindenkinek azt hazudta, hogy a baba meghalt. Az utolsó pillanatban derült ki az igazság.

Az oroszországi Karpińskból származó nő hat hónapon keresztül bántalmazta újszülött gyermekét. A kislányt a szekrényben tartotta, enni nem adott neki. Úgy bánt a babával, mintha már rég meghalt volna. Az asszony ezt állította a barátainak és a családjának is.

Az esetre véletlenül derült fény, amikor a nő meghívta a barátait a házába vacsorázni. Mindenki iszogatott és jól érezte magát, azonban valaki a társaságból különös zajokra lett figyelmes melyek a szekrényből hallatszottak. A 37 éves nő azt mondta, hogy egy síró baba, de senki nem vette komolyan.

A vendégek egyre kíváncsibbak lettek, úgyhogy az egyikük benyitott a szekrénybe és, amit ott látott egy életre elborzasztotta. A ruhásszekrényben egy csontsovány csecsemő volt étlen-szomjan, kimerülve. Fogalmuk sem volt, hogy miként élhette mindezt túl.

A baba 13 éves bátyja tudott a húga születéséről. A fiú mentette meg az életét. Az interneten elolvasta, hogy mikkel lehet etetni egy gyermeket és titokban, fecskendővel táplálta. Tejben áztatott kekszet adott neki és néha megmosdatta és kicserélte a pelenkáját. A fiú mindezt titokban csinálta, mert az anyja megtiltotta neki, hogy bárkinek is beszéljen a húgáról.

A lánynál disztrófiát diganosztizáltak. Amikor megtalálták, a súlya alig haladta meg a 3 kilogrammot.

Kórházba szállították, ahol lassacskán felépült. November végére 5400 grammot nyomott.

A 37 éves nő otthon, a fürdőszobában szülte meg a gyermeket. Ő maga vágta el a köldökzsinórt. Mindenkinek azt mondta, hogy a lány halva született. Ez volt a nő harmadik gyermeke. Egyszerűen nem akarta. Egyedül nevelte a 13 éves fiát és egy 3 éves kislányt. Júlia férje elhagyta a harmadik terhessége alatt. Állítólag a férfi azt hitte, hogy a nő hűtlen volt és nem az ő gyerekével terhes.

Amikor az esetre fény derült a nyomozók pszichiátriai vizsgálatra küldték a nőt, aki most otthon van házi őrizetben.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek