2022 december 8 csütörtök
KezdőlapÉrdekességekSzemünk láttára teljesedik be Sába királynőjének próféciája. Mi a jóslata?

Szemünk láttára teljesedik be Sába királynőjének próféciája. Mi a jóslata?

-

Sába királynője próféciája a szemünk láttára válik valóra. Az 1990-es években óriási népszerűségnek örvendő próféciák ismét előtérbe kerülnek. Sok szakember szerint a királynő nagyon pontosan megjósolta az elmúlt évek történéseit…

Végidők

Egyesek szerint a Föld már a végét járja. Nincs olyan tisztánlátó, aki ne gondolná úgy, hogy az emberiség napjai meg vannak számlálva. Egyre többen hiszik azt, hogy az apokalipszis bármelyik nap eljöhet. Sajnos megesik, hogy a világvége közeledtével kapcsolatos hit az őrületbe kergeti az embereket. Voltak, akik végeztek önmagukkal, mert nem bírták idegekkel…

A világvégével kapcsolatos egyik legérdekesebb jóslat Sába királynőjének látomása. Szavai a második világháború után nagyon népszerűvé váltak. Az ősi uralkodó büszke volt arra az ajándékra, hogy látja a jövőt. Mondhatnánk, hogy ő volt az akkori idők Nostradamusa. 

Az ókori feljegyzésekben olvashatjuk, hogy a titokzatos Mikalda – Sába királynője – Salamon király udvarába került. Az asszony „néger földekről” zarándokolt el a Szentföldre. Salamonhoz hasonlóan ő is híres volt bölcsességéről és megfontoltságáról. Ráadásul képes volt megjósolni a jövőbeli eseményeket.

Sába királynőjének próféciája

A királynő uralta az Arab-félsziget déli részén (a mai Jemenben) található földet. Államának területe a Vörös-tenger túlsó partján húzódott – a mai Etiópia és Szomália területén. Sába uralkodójának alakját a Korán is említi. Ott Balqisnak hívják. Az uralkodóknak meg kellett jósolniuk többek között Jézus születését is. Összefoglalta élettörténetét, és megjósolta, hogy 1200 évvel halála után háborúk és katasztrófák időszaka lesz a világon. Azt is bejelentette, hogy:

Testvér testvér ellen támad. A római állam tönkremegy…

A Salamonnal folytatott, sok napig tartó tárgyalásokon a királynő jelképesen leírta többek között: Napóleon megjelenése, a technológiai forradalom, valamint az első és a második világháborút is. Beszélt a világvégéről is. A földi élet megszűnésének folyamatát három szakaszra osztotta. Az első két szakasz már a hátunk mögött van.

A 300 öl mélyen ásó emberek szenet, ércet és köveket fognak kitermelni, és ezekből az anyagokból különféle vaseszközöket építenek, melyeket szénnel mozgatnak.

Egy másik jel a világkereskedelem növekedése, a harmadik pedig az őszinteség hanyatlása. Az utolsó időszak akkor teljesül, ha:

A pénz fogja uralni a világot, és olyan nagy lesz, mint Isten.

A királynő talán a papírpénz felszámolását értette a digitális valuták javára, ami hamarosan várható. Az apokalipszis közeledtének fő jelei a következők:

Az egész héten keményen dolgozó emberek arra kényszerülnek, hogy ne éhezzenek, dolgozzanak vasárnap és ünnepnapokon, virágzik a művészet, fejlődik a tudomány és az ügyesség. Drága lesz a kenyér, pedig mindenhol termesztenek valamit.

Az emberek túlzottan el fognak szaporodni, így nem lesz mindenki számára élelem és forrás.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek