2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberekSzépsége megriasztja a férfiakat. Régebben kinevették, annyira csúnyácska volt

Szépsége megriasztja a férfiakat. Régebben kinevették, annyira csúnyácska volt

-

Celine Centino modellként és influencerként dolgozik. Szépsége elbizonytalanítja a férfiakat, de ez nem mindig volt így. A 10 évvel ezelőtti fotóit elnézve nehéz elhinni, hogy ugyanarról a személyről van szó.

Szépsége megfélemlíti a férfiakat

Celine Centino Zürichből származik modell, és úgy néz ki, mint a női szépségideál, amelyet az Instagramon hirdetnek. És bár úgy tűnhet, hogy egy influencer nem tud elszakadni a férfiaktól, Celine panaszkodik, hogy nem talál párt. Hogyan? Tán túl vonzó?

Állítása szerint a pasik nem mernek közeledni felé. Senki sem meri leszólítani…

Néha, amikor a barátaimmal lógok, a férfiak úgy néznek rám, mintha meg akarnának enni, de ha rájuk mosolygok megdermednek…

A 26 éves lány elmondása szerint évek óta egyedülálló. Még ha olyan férfival is randizik, akivel meglenne a kémia, zavart az egész szituáció…

Centino számára nem a férfi megjelenése a legfontosabb. Ez azért van, mert tökéletesen emlékszik arra, hogy milyen “komplikáltnak” lenni és üldözöttnek lenni a kinézeted miatt.

Egy vagyont költött plasztikai sebészetre

Tökéletes arc, izgató ajkak, nagy mellek, vékony derék, dús haj – így néz ki ma a 26 éves lány. De a svájci nő nyíltan elmondja, hogy megjelenése elsősorban a plasztikai műtéteknek köszönhető. Egyszer Celine nagyon “komplikált” tinédzser volt, akit társai gyötörtek. Kinevették, hogy nagy orra van, és úgy néz ki, mint egy fiú.

nagyon boldogtalan voltam. Amikor a tükörbe néztem, szörnyen éreztem magam, mintha a saját testemben lennék csapdában

Celine már akkor elhatározta, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét. És betartotta a szavát, annak ellenére, hogy sok pénzt költött arra, hogy elérje célját.

Évekig tartó zaklatás után végre elégedett vagyok magammal és azzal, ahogy kinézek.

Háromszor végeztek rajta mell nagyobbító műtétet. Korrigálták az orrát, állkapcsát, arcát, ajkait. Bár állítása szerint ma végre elégedett a külsejével, máris újabb plasztikai műtétet tervez. Végleg felhagyott a fodrász szakmával, és modellként keresi a pénzt. Szépségét az Instagramon több mint 520 ezren követik.

Celine 19 évesen kezdte átváltozását. A korábbii fotóit nézve nagyon nehéz elhinni, hogy ugyanarról a személyről van szó.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek