2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberekSzeretkezés után vallotta be ez a torontói nő a párjának, hogy férfiként...

Szeretkezés után vallotta be ez a torontói nő a párjának, hogy férfiként született

-

Manapság egyre nehezebb kiigazodni és megérteni a különbséget a biológiai és a vélt nemek között. Hatalmas rerform van épp a világban az “elfogadás” terén. Az emberek most már maguk dönthetik el, hogy melyik nemhez tartoznak. Kiveszük ezt a döntést a természet kezéből. Ez rengeteg dologra van / lesz kihatással. Többek között a párkapcsolatokra.

Most Jamie Pandit történetét meséljük el.

Jamie Bangladesben született, de Torontóban élt. 14 éves kora óta tisztában van a valódi identitásával. Azaz fiúként született, de tini korában rájött, hogy ő inkább kislány. Rengeteget csúfolták lányos viselkedése miatt. Az igazságot csak a legközelebbi hozzátartozói előtt fedte fel.

Jamie a Műtét előtt

Jamie a műtétek után

16 évesen nemet váltott. Fiúként elhagyta az otthon melegét, majd egy nyilvános wc-ben lánynak öltözött. Így senki nem vonhatta kérdőre.

Ez persze nem olyan egyszerű. 17 évesen Londonba költözött, így az egész életét tiszta lappal, elölről kezdhette…természetesen nőként.

Megkezdte a hormonterápiát tesztoszteronblokkoló szerekkel. 24 évesen esett át nemváltó műtéten. Visszaköltözött a családjához, de csak a legközelebbi rokonai tudták az előéletét.

Eljött az idő a párkeresésre. “Egy transzneműnek ez mindig kényes kérdés. Nem tudhatod, hogy mit szól hozzá a másik fél. Hatalmas szorongás úgy randizni, hogy valaki rájön arra, hogy ki vagy és elszólja magát. Nem tudod, hogy a másik fél, miként reagál majd. Nagyon félelmetes…” -állítja Phil.

Ez hamar megváltozott, ugyanis megismerkedett és összejött a 38 éves Phillel. Azonnal szerelmesek lettek egymásba és már össze is bújtak párszor, amikor Jamie-nek hatalmas erőt kellett vennie magán, hogy bevallja az igazságot. Végül egy romantikus New York-i kirándulás előtt bevallotta a dolgot.

Nagy meglepetésére a férfi így válaszolt: “Annak látlak, aki igazából vagy. Egy gyönyörű nőnek…“. Jamie ezután elsírta magát és hálát adott az égnek, hogy megtalálta Philt. Nem kell előtte többé titkolóznia és végre valaki önmagáért szereti.

A pár azóta eljegyezte egymást. Sőt! Phil abban is támogatta, hogy mások előtt is felvállalja a múltját. Ezt egy Youtube videóban meg is tette.

A menyasszony így nyilatkozott: “Mindig azt mondta, hogy büszke rám és kettőnkre is. Nem érdekli más véleménye!”.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommetnben!

Ezek is érdekelhetnek