2023 március 21 kedd
KezdőlapEmberekSzerinted melyik lány a legvonzóbb az 5 közül? - Ezt árulja el...

Szerinted melyik lány a legvonzóbb az 5 közül? – Ezt árulja el rólad a döntésed

-

Annak ellenére, hogy a legtöbb ember abban a hitben van, hogy a személyiségjegyek egy életen át ugyanolyanok maradnak tisztáznunk kell, hogy ez nem így van, ugyanis idővel nagy mértékben változhat, amit több dolog is befolyásolhat. Ilyen például az életkörülmény, a kor, a tapasztalat, a csalódás, a stressz és még sorolhatnánk. Nincs kizárva például, hogy tiniként vagy a húszas éveid elején olyan egyszerűen tudtál barátokat szerezni, mint a pofon, de ahogy egyre idősebb lettél ez a képességed valahogy hanyatlani kezdett és egyre zárkózottabbá váltál. De ennek ellenkezője is megtörténhet, hogy például fiatalon nem igazán tudtál barátokat szerezni, viszont 40-50 évesen olyan egyszerűen ment, mint az ágybavizelés.

Mint ahogy feljebb is írtuk sok minden képes ezt befolyásolni, viszont olyan hatalmas változás nem következik be. Több dologból is meg lehet állapítani, hogy benned milyen személyiségjegyek dominálnak pusztán a kézírásod, hanglejtésed, mimikáid, testtartásod, vagy épp a döntéseid alapján.

Mostani cikkünkben elhoztuk neked ezt a képet, amivel nincs más teendőd, mint kiválasztani, hogy az öt felsorolt lányból számodra melyik a legvonzóbb.

1 6
Szerinted melyik lány a legvonzóbb az 5 közül? - Ezt árulja el rólad a döntésed

1, Ha úgy gondolod, hogy az 1-es számú leányzó a legvonzóbb, akkor te egy kiegyensúlyozott, nyugodt, harmonikus lelkiállapotú ember vagy, aki mindig bátran fut neki az akadályoknak. Hideg fejjel tudsz gondolkodni, ezért a legtöbb problémát könnyedén meg tudod oldani. Nem félsz a változásoktól, könnyedén tudsz azonosulni az új dolgokkal. Introvertált vagy, aki mindenki felé nyitott és türelmes. Ha a célok megvalósításáról van szó, akkor mindent képes vagy megtenni annak elérése érdekében.

2 3
Szerinted melyik lány a legvonzóbb az 5 közül? - Ezt árulja el rólad a döntésed

2, Ha szerinted a kettes számú lány a legvonzóbb, akkor te egy igazán társaság kedvelő egyén vagy, aki könnyedén tud kapocslatokat kiépíteni és barátokat megtartani. Naiv, ám ugyanakkor célorientált is vagy. Mivel hajlamos vagy mindent elhinni, ezért könnyen ki is használják a jóhiszeműséged. Olyan személyiséggel rendelkezel, amivel képes vagy bárkit elvarázsolni. Nem igazán mutatod ki ha szomorú vagy, ugyanis azokon a napokon is fülig érő mosollyal az arcodon közlekedsz. Próbálsz mindig optimista lenni, és mindennek a jó oldalát nézni.

3 1
Szerinted melyik lány a legvonzóbb az 5 közül? - Ezt árulja el rólad a döntésed

3, Ha a harmadik lány mellett tetted le a voksod az azt jelenti, hogy te egy nagyon kedves és jámbor természetű ember vagy és legtöbbször visszahúzódó viselkedést tanúsítasz. Szükséged van némi időre, hogy elengedd magad és elszabadultan érezd magad egy társaságban. Kedvességeddel mindenkit elbűvölsz és igyekszel távol tartani magad a problémás helyzetektől. Nagyon sok empátia szorult beléd, ezért sok emberen megesik a szíved. Szeretsz egyedül lenni, hogy teljes harmóniát építhess ki mind a testeddel mind a lelkeddel.

4 1
Szerinted melyik lány a legvonzóbb az 5 közül? - Ezt árulja el rólad a döntésed

4, Amennyiben a negyedik számú lányka mellett döntöttél, az annak a jele, hogy fontos számodra a romantika. Viszont mázlistának mondhatod magad, mert ennek ellenére nem olyan egyszerű zavarba hozni téged s ha döntést kell hoznod akkor is inkább az elmédre, mint a szívedre hallgatsz. Rezzenéstelen arccal állsz szembe a problémákkal és mindent bevetsz, hogy megvalósítsd a céljaidat. Elég büszke személyiség vagy, viszont fontos számodra, hogy magaddal harmonikus kapcsolatba legyél. Odafigyelsz másokra, így az álmok megvalósítása érdekében sem gázolsz át más embereken. Introvertált vagy, és sokan szeretnek veled lenni.

5 1
Szerinted melyik lány a legvonzóbb az 5 közül? - Ezt árulja el rólad a döntésed

5, Amennyiben az ötödik lányra esett a választásod akkor te egy igazi harcos személyiség vagy, aki szívvel-lélekkel küzd az álmaiért és céljaiért. Ha muszáj, akkor magadon is változtatsz annak érdekében, hogy előbb elérd amit akarsz. Elég független egyén vagy, aki tele van önbizalommal és ritkán szorulsz rá más emberek segítségére. Konok vagy és mindig a saját fejed után mész. Nincs sok barátod mert nehezedre esik másokban megbízni, viszont ha valaki eléri a legbelsőbb kört, akkor bármit megtennél érte.

6 1
Szerinted melyik lány a legvonzóbb az 5 közül? - Ezt árulja el rólad a döntésed

Te melyiket választottad?

Ezek is érdekelhetnek