2022 október 5 szerda
KezdőlapDivatSzétműtette magát, hogy "szép legyen"... Ő most nagyon elégedett...

Szétműtette magát, hogy “szép legyen”… Ő most nagyon elégedett…

-

Az ajakfeltöltés az elmúlt évek egyik legnépszerűbb kozmetikai eljárása. Sajnos kevesen veszik észre, hogy ennek az aprónak tűnő arckorrekciónak nagyon súlyos következményei lehetnek. 

Manapság az esztétikai gyógyászati ​​kezelések elérhetősége annyira elterjedt, hogy szinte mindenki megengedheti magának, hogy valamit “javítson” magán. Sajnos, ahogy további változtatásokat eszközölsz a megjelenéseden, nagyon könnyen túlzásba viszed, és a várttal ellentétes hatást érhetsz el.

Ez történt a 32 éves ukrán nővel, Anasztasz Pokrescsukkal. A nő éveken át rendszeresen járt megnagyobbítani az ajkát és az arccsontját. A plasztikai műtétek a szenvedélyévé és függőségévé váltak. Mostanra már nem is hasonlít korábbi önmagára.

Pokreshchuk az ajaknagyobbítás mellett folyamatosan korrigálta az arccsontjait. Ma az arca egy alaktalan szörnyűségre hasonlít. Elképzelhetetlenül nagy a különbség az arccsontja és az alsó állkapcsa domborúsága között. Az ajkairól inkább ne is beszéljünk. Kiderült, hogy Anastasia nemcsak az arcát változtatta meg. A nő az Instagramon mesélte el rajongóinak, hogy kebelnagyobbító műtéten is átesett.

A sok szkeptikus megjegyzés ellenére a nő azt állítja, hogy most fantasztikusan érzi magát a testében. Anastasia korábban nagyon elégedetlen volt a külsejével, és csak most jutott el odáig, hogy teljes mértékben élvezze az életét. Profilját a közösségi médiában több mint 200 000 ember követi.

A kijevi Anastasia magabiztos nő, aki boldogan pózol a fényképeken, és elegáns bulikon vesz részt. Bár sokan azt sugallják neki, hogy megjelenése nem természetes, szerinte természetesebbnek tűnik, mint a retusált fotókon látható modellek.

Azóta zsírleszívásokra jár. A fenekét megemeltette és megtöltette sebészetileg. Most például kockás hasat tervez, de nem edzőtermi munka árán. Ezt is a sebészeire bízná…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek