Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapCelebSzétműttették magukat, hogy úgy nézzenek ki, mint Brad Pitt. Megérte???

Szétműttették magukat, hogy úgy nézzenek ki, mint Brad Pitt. Megérte???

-

Sokunk álma, hogy úgy nézzünk ki, mint valamelyik filmsztár. Az ikrek, Mike és Matt Schlepp Brad Pittre akartak hasonlítani. Hogy ezt az álmot valóra váltsák, egy halom plasztikai kezelésen estek át.

Úgy akartak kinézni, mint Brad Pitt

Egy időben az MTV sugározta a „Híres arcot akarok” című műsort. Világszerte felháborította a közvéleményt. A nézők láthatták többek között egy transzvesztitát, aki megpróbált úgy kinézni, mint Jennifer Lopez, és az ikreket, akik arról álmodoztak, hogy úgy nézzenek ki, mint Brad Pitt.

Mike és Matt Schlepp, az arizonai ikrek mindössze 21 évesek voltak, amikor jelentkeztek a műsorba. Szerették Brad Pittet, és arról álmodoztak, hogy egy nap karriert csinálnak Hollywoodban.

A testvérek annyira elszántak voltak, hogy egy sor kezelésen estek át. Ráadásul ezeket mind a kamerák előtt. Szétműttették az állukat, arcukat. Szűkítették az orrukat és végül a hajukat is kivilágosítatták.

Az egész átalakulás rendkívül fájdalmas volt és hónapokig tartott. Ez idő alatt a testvérpár csak pépeset ehetett. Megtérült az erőfeszítés?!

Mike és Matt szerint egyértelműen pozitív volt az egész átalakulás. Szerintük sokkal jobban néznek ki és még a lányok érdeklődését is felkeltették.

kep 2022 08 30 165628958

Örülök az eredménynek. Mindig is így akartam kinézni – mondta Matt.

Senki nem téveszt össze minket Brad Pitt-tel. – ismerte be Mike

A neten is elismerték, hogy a kezeléssorozat pozitív változásokat hozott a megjelenésükbe.

Sajnos Mike és Matt Schlepp még mindig nem csinált karriert Hollywoodban. Vélhetően azért, mert Brad Pittből csak egy lehet…

kep 2022 08 30 165728630

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!