2022 május 19 csütörtök
KezdőlapEmberekSzilikont fecskendeztek az arcába - A 30 éves nőt felismerhetetlenségig elcsúfították

Szilikont fecskendeztek az arcába – A 30 éves nőt felismerhetetlenségig elcsúfították

-

Volt egy időszak, mikor a nők, és bizony a férfiak is úgy döntöttek, ideje kés alá feküdni, hogy csinosítsanak, szépítsenek megjelenésükön. Akadtak, akik ráncaikat tüntették el, volt olyan, aki bizonyos testrészét alakíttatta át, mert nem volt vele megelégedve és még sorolhatnánk. Mivel ezek a beavatkozások a szépségiparhoz tartoznak, ezért sokan okkal gondolják, hogy csak szebben távozhatnak az orvostól.

Az utóbbi időben egyre nagyobb hangot kaptak a transznemű emberek is. Sokan estek át nem átalakító műtéten, hogy azt a nemet erősítsék, ahova valójában tartoznak. Ezek a beavatkozások komoly megpróbáltatások elé állítják az embert, mind fizikálisan, mind mentálisan.

A 30 éves brazil származású Juju Oliveira transznemű nőként éli mindennapjait. Úgy gondolta, hogy még mindig nem elég nőies ezért eldöntötte, hogy változtat a megjelenésén. 2017-ben ment el egy orvoshoz, hogy feltöltesse az arcát és a száját is.

A doki bevállalta, hogy akciós áron elvégzi rajta a beavatkozásokat, ám azt sajnos elfelejtette hozzátenni, hogy ipari szilikont fog használni. 250 milliliternyi szilikont injektált a nő szájába és arcába, ami elképesztő módon eltorzított az arcát.

A kuruzsló doki nevetségessé tette a nőt, aki most a közösségi médiához fordult. Elmesélte mi történt vele, és segítséget kért. Jujunak nincs megfelelő anyagi háttere ahhoz, hogy elmenjen egy másik orvoshoz, aki visszafordítaná az ipari szilikon hatásait.

2,5 millió forintnak megfelelő összeget kellene összegyűjtenie, ehelyett viszont kicsivel több, mint 1 milliót gyűjtött össze, meg jó néhány tanácsot. Azóta évek teltek el, de arca semmit sem változott. Elmondása szerint már beletörődött abba, hogy örökre így fog kinézni, ám a rosszindulatú és gúnyos megjegyzések még mindig nagyon bántják őt.

Most újra eldöntötte, hogy megpróbálja összeszedni a beavatkozáshoz szükséges pénzt, de terve nem épp úgy alakul, ahogy ő elgondolta. Sokan úgy gondolják, hogy nem idegen embereknek kellene viselni meggondolatlan döntésének a következményeit. Vagyis nem kellene pénzért könyörögnie, csak azért, hogy ne így nézzen ki.

A mai világban rengeteg csaló plasztikai sebész van, akik az elégedetlen nőkre utaznak. Mivel maga az eljárás már nem számít luxusnak, ezért nők milliói esnek csábításba, hogy javítsanak megjelenésükön. Ezzel közelebb kerülhetnek a magazinok által népszerűsített irreális szépségideálokhoz.

Így nézett ki a beavatkozás előtt

A legtöbb nő sajnálatos módon nem veszi észre – vagy nem akarja észre venni -, hogy a magazinokban látható nők azért néznek ki úgy, mert egy profi csapat áll a hátuk mögött. Sminkesek, fodrászok, világítástechnikai szakemberek, fotósok, fotóretusálók…stb.

Ezek is érdekelhetnek