2022 május 20 péntek
KezdőlapÉrdekességekSzívhez szóló magyarázata van, hogy miért van két apukája ennek a kislánynak

Szívhez szóló magyarázata van, hogy miért van két apukája ennek a kislánynak

-

A minap egy nagyon aranyos ámde érdekes történet ütötte fel a fejét az interneten, ami két édesapáról és egy kislányról szól. Ne ijedjetek meg mind a két férfi az ellenkező neműek iránt vonzódik, azonban egy dolog összeköti őket, ő nem más, mint kislányuk Willow.

A minap futótűzként terjedt az internetezők körében egy kép, ahol két férfi egy pöttöm kislányt fog közre és puszil meg. Kiderült, hogy az egyik fiatalember Willow biológiai apja, a másik pedig a mostoha apja. Történt ugyanis, hogy a kislány szülei elváltak, majd az édesanyja összeismerkedett egy férfival, akivel össze fognak házasodni. Mindenki nagy meglepetésére a két férfi nem kezdett el egymással rivalizálni, hanem szoros barátságot kötöttek.

Dylan (a mostoha apa) egy bejegyzést és néhány képet tett közzé saját Facebook oldalán:

“Ő a kislányunk, Willow. A bal oldali férfi én vagyok (apu, Dlyan apu vagy pót apu) középen természetesen a kis hercegnőnk áll és jobb oldalon pedig David látható (apu, David apu, vagy biológiai apu) nem, én és David nem vagyunk egy pár, csak van egy közös lányunk. David, Willow édesanyjának Sarah-nak a volt férje, én pedig a vőlegénye. Különleges családnak tartjuk magunkat, hiszen Willow kedvéért szoros barátságot kötöttünk David-del. Viszont így nemcsak lányom lett, hanem egy testvért és jó barátot is.

Az emberek túl sok figyelmet fordítanak a társadalmi “normákra” és a médiában kialakult viszonyokra, ami azzal foglalkozik, hogyan kellene éreznünk a párunk exeivel kapcsolatban, melyek úgy alakultak ki, hogy gyűlöletet és ellenszenvet váltson ki az adott illetővel szemben. Ha megtanuljuk elfogadni, hogy az ex mindig is a család része lesz, akkor mind magunknak, mind az új családunknak egy nyugodtabb életet tudunk biztosítani. David-et mindig szívesen látjuk a házunkban van, hogy ott is alszik, de ez normális hiszen a család része és mindig szívesen látjuk. Most már örökre az én életem része is marad, már csak azért is mert van egy közösen nevelt lányunk. Ez a kapcsolat egyébként nem jöhetett volna Sarah jó szíve nélkül, akit egyáltalán nem zavar, hogy ilyen jó kapcsolatot ápolunk egymással. Willow mindkettőnket ugyanúgy szeret és mi is tiszta szívünkből szeretjük őt!”

Sarah is nyilatkozott az ügyben és azt mondta, hogy nagyon szereti a két férfit, és jobb apukákat el sem tudna képzelni lányának.

Ti mit gondoltok erről az egész helyzetről?

Ezek is érdekelhetnek