2023 március 25 szombat
KezdőlapCelebSzívszorító fotót posztolt Vajna Tímea. Így vesztette el a kisbabáját...

Szívszorító fotót posztolt Vajna Tímea. Így vesztette el a kisbabáját…

-

Vajna Tímea őszintén beszél az őt ért küzdelmekről és személyes tragédiájáról.

Andy Vajna özvegye a közösségi oldalán mesélte el, min ment keresztül az elmúlt hónapokban. Még mindig babát szeretne és nem hajlandó feladni.

vajnatimi
Szívszorító fotót posztolt Vajna Tímea. Így vesztette el a kisbabáját...

Vajna Tímea először beszélt a vetélésről. Nem sokkal Karácsony után történt, amikor egy képet is posztolt, amin jól látható a kerekedő pocakja.

„A hír pedig igaz, hogy karácsony után 7,5 hetesen elveszítettem a kisbabámat. Pedig természetesen sikerült. Annyira boldog voltam, nőtt a hasam, és gyerekruhákat nézegettem. Valószínűleg egy „rossz” petesejt termékenyült meg (mivel 40 éves vagyok), és nagyon stresszes időszak áll mögöttem. A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalomról. Úgyhogy marad a lombik Amerikában és a hit” 

kep 2023 02 17 153442492
Szívszorító fotót posztolt Vajna Tímea. Így vesztette el a kisbabáját...

Andy Vajna, a néhai filmmogul özvegye már évek óta vágyik egy gyermekre és mindent meg is tesz annak érdekében, hogy ez az álma valóra váljon. Sokad edz, egészségesen étkezik és most már 4 éve kap hormonkezelést.

Azért osztotta meg ezeket a dolgokat, hogy erőt adjon azoknak a nőknek, akik hasonló cipőben járnak. Néhányuknak hatalmas küzdelmet kell megvívni azért, hogy anyává válhassanak.

kep 2023 02 17 153805154
Szívszorító fotót posztolt Vajna Tímea. Így vesztette el a kisbabáját...

„Azért osztom meg, hogy mik történnek velem hogy minél több nőnek erőt adjak, akik hasonló cípőben járnak. Bár valószínáleg, ha tudtam volna fiatalon gyereket szülni, és nem 40 felett kapkodni, akkor minden más lett volna és egyszerűbb. De hát így hozta az élet… Ezért minden hölgynek azt tanácsolom, hogy 25 éves kora előtt fagyassza le a petesejtjeit biztonságképp, mert ki tudja, hogyan alakul a párkapcsolata, munkája, élete. Ha nekem is javasolta volna valaki, akkor valószínűleg nem itt lennék, és nem mennék keresztül ennyi küzdelmen, fájdalmakon és lelki megterhelésen. De mi nők igazi harcosok vagyunk!” 

Karácsonykor három férfi betört az otthonába, amíg ő Aspenben síelt. Ezen sokk hatására veszthette el a babáját, majd később pedig Andyvel közös, Rocky nevű kutyáját is.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommenetbe!

Via

Ezek is érdekelhetnek