Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekSZÍVSZORÍTÓ! Videó egy harcba induló ukrán apáról, aki a lányától búcsúzkodik...

SZÍVSZORÍTÓ! Videó egy harcba induló ukrán apáról, aki a lányától búcsúzkodik…

-

A 18 és 60 év közötti férfiaknak megtiltották, hogy elhagyják az országot.

Egy ukrán apáról és a kislányáról készült videó teljesen összetörte a világ szívét. A felvételen az látható, hogy a könnyező apa búcsúzik a lányától. A férfi nem mehetett a családjával mert jelenleg egyetlen harcképes férfi sem hagyhatja el az országot.

a 11

Megható pillanatok…

d 3

A felvétel a biztonságos zónában készült. A férfi megöleli és megcsókolja a feleségét és a lányát. Lehet, hogy most utoljára…

e1

Az apuka szomorú és dühös volt egyszerre. Felkészítette a kislányát arra, hogy az anyjával együtt kell távoznia. Menekülniük kellett. Az egész család szomorú volt…

b 12

A videót megosztották a Twitteren és más közösségi oldalakon is. Több ezren fejezték ki sajnálatukat. Mindenki abban bízik, hogy a most szétválasztott családok minél hamarabb újra együtt lehetnek.

A folyamatban lévő invázió miatt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hazájuk védelmére buzdítja a lakosságot.

g 3

Az ukrán határőrség megtiltotta a 18 és 60 év közötti férfiaknak az ország elhagyását, azt állítva, hogy az intézkedés célja Ukrajna védelmének garantálása és az időben történő mozgósítás megszervezése. Az ideiglenes tilalom a csütörtök délelőtt kihirdetett hadiállapot idejére marad érvényben. 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!