2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapHírekSzomjan halt otthon egy hároméves kislány, mert anyja egy hétig bulizott

Szomjan halt otthon egy hároméves kislány, mert anyja egy hétig bulizott

-

Az oroszországi Kirovban élő nő anyja azt mondta, nem tudta, hogy a gyerek egyedül maradt a lakásban, sőt, néha ő adott pénzt a lányának, hogy ételt vehessen unokájának.

A minap megkezdődött annak az orosz nőnek a pere, aki tavaly februárban több napra magára hagyta hároméves gyermekét. Mire az anya haza érkezett, a kicsi szomjan halt. A hároméves Krisztina egy hétig volt egyedül a lakásban, az anyja pedig egy barátnőjénél tartózkodott. A gyermek halálát kiszáradás okozta.

A kislány éppen a harmadik születésnapján halt meg. Anyja, még mielőtt hazaérkezett volna, közösségi oldalán megemlékezett lánya születésnapjáról, illetve fogadta a gratulációkat is.

A bíróságon jelent volt egy újságíró is, aki szerint a nőt gyakran érik hazugságon, számos dologban megváltoztatta már a vallomását, ami így egyre kevésbé tünteti fel őt bűnösnek.

Az első értesülések szerint a vallomásában még az szerepel, hogy étlen-szomjan hagyta a kislányt, később pedig már azt mondta, hogy pár falat csirkét, joghurtot és virslit is hagyott ott neki. Az sem tisztázott, hogy az anyának volt-e párkapcsolata a tragédia idején. Először ugyanis nem említette, hogy együtt élne valakivel vagy egyáltalán lenne valakije, később azonban azt vallotta, hogy a lakásban azért volt annyi szemét, mert összeveszett a barátjával és a vita hevében szórta szét a szemetet.

A nő anyjának állítólag fogalma sem volt róla, hogy a gyermek egyedül van otthon, valamint az is előfordult, hogy ő adott pénzt a lányának, hogy ételt vegyen unokájának. Azonban a fiatal nő elbulizta a neki adott összegeket. A tragédia hetében egy barátnőjével bulizott, akinek lakása csupán negyed óra sétára volt attól az ingatlantól, ahol a szerencsétlenül járt kislányt magára hagyta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#послесмены#домроднаякровать

Мария Пленкина (@mary_boo_o) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek