2022 augusztus 16 kedd
KezdőlapEgészségSzörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

Szörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

-

A 21 éves anyuka a születésnapján halt meg. Halálát a figyelmetlenség és a körülmények balszerencsés közjátéka okozta. Az biztos, hogy a kislányának komoly traumával kell szembenéznie, mihelyst felnő.

Az anyuka az első ülés, nyitott ablakánál próbálta kirángatni a kétéves kislányát az autóból. A kislány megnyomta az automata ablakemelő gombját, amely beszorította az anyja nyakát és teljesen összezúzta.

A nőt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni.

Minden olyan gyorsan történt, hogy a nőnek még arra sem volt ideje, hogy kiszabadítsa magát, vagy bármilyen módon reagáljon

Az eszméletlen fiatal nőt férje, Arthur találta meg. Betörte az ablakot, hogy kiszabadítsa feleségét. Kihúzta, de már rájött, hogy nagy a baj. Felesége nem reagált, a teste pedig ernyedt volt.

A 21 éves lányt azonnal kórházba szállították, de az orvosok nem tehettek semmit… Az agya visszafordíthatatlan elváltozásokat szenvedett a hipoxia miatt

Julia Sharko soha nem tért magához… Meghalt. A tragédia napján családjával és barátaival ünnepelte születésnapját. Örült, hogy mindazok, akik fontosak számára, összegyűltek. Soha nem fogja látni, hogy gyermekei felnőnek, iskolába járnak és saját családot alapítanak. Nem éli meg az öregséget és az unokákat. A kegyetlen sors mindent elvett. Tragikusan halt meg szeretett lánya szeme láttára.

A rendőrség vizsgálta a fiatal nő halálának körülményeit. Egy tragikus és szerencsétlen baleset, ami a legrosszabbhoz vezetett. A párnak két gyermeke született, Margarita és Arianna. Minden együtt töltött pillanatot élveztek, barátaik pedig szülőként csodálták őket.

A kislánynak egy nap majd szembe kell néznie a szörnyű tragédiával. Vélhetőleg nem lehet majd eltitkolni előle, hogy pontosan mi is történt. A családnak ügyelnie kell arra, hogy a kislány felnőttként majd ne okolja magát a történtekért.

Mit gondoltok? ÍRjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek