2022 június 30 csütörtök
KezdőlapCelebTe emlékszel még Isaurára, a rabszolgalányra? Így néz ki napjainkban a 62...

Te emlékszel még Isaurára, a rabszolgalányra? Így néz ki napjainkban a 62 éves Lucélia Santos

-

1986-ban mutatták be Magyarországon a Rabszolgasors című brazil telenovellát. Isaura, a rabszolgalány rövid idő alatt belopta magát a nézők szívébe. A fél ország drukkolt, hogy a lány végre szabad ember lehessen. Isaura karakterét Lucélia Santos alakította, aki a bemutató után egy évvel, 1987-ben hazánkba is ellátogatott.

Lucélia Santos mindössze 19 éves volt, amikor megkapta a főszerepet a sorozatban. Nevét azóta is a telenovellával azonosítják, hisz ez volt a legelső olyan dél-amerikai telenovella, amely világsiker lett.

A ’90-es években több szappanopera is, mint például a Rosalinda vagy az Esmeralda részben az Isaurának köszönhették népszerűségüket, mivel ezek a történetek a Rabszolgasors mintájára készültek. Santos a sorozatnak köszönhetően bejárta a világot, valamint Brazília egyik legnépszerűbb sztárja is ő lett.

A most 62 esztendős színésznő rengeteget változott szerepe óta, bár ma már egyre kevesebb sorozatban és filmben szerepel. Hazánkban vetítették még A kisasszony című telenovelláját, amelyben szintén ő volt a főszereplő. 2019-ben, három év kihagyás után Lucélia újra a kamerák elé állt, ő a Na Corda című brazil széria egyik szereplője.

A színésznőnek van egy fia, Pedro, aki 1982-ben született. Gyermeke édesapjától azonban néhány év házasság után elvált. Az alma nem esett messze a fájától, ugyanis Pedro édesanyja nyomdokaiba lépett és a színészi pályának szenteli életét.

Így fest napjainkban Lucélia Santos

Hazánkban számos szappanoperát vetítettek, amelyeknek férfi főszereplői elrabolták a női szíveket. Most megmutatjuk, hogy festenek manapság a legsármosabb telenovellasztárok.

Facundo Arana

A Vad angyal Ivója 47 évesen is rendkívül jóképű férfi. A színészet mellett szörfözik és szaxofonozik is.

Fernando Carillo

Ő volt Rosalinda szívtiprója volt. A színész most 53 éves és szinte rá sem lehet ismerni.

Fernando Colunga

Az Esmeralda és a Paula és Paulina főszereplője 53 évesen is fantasztikus formában van.

Arturo Peniche

A Sonadoras – szerelmes álmodozók és A betolakodó című sorozatok sztárja az idén lett 57 éves.

René Strickler

A Titkok és szerelmek Victor Manuelje már 57 éves, de még mindig színészkedik.

Eduardo Verástegui

Ő volt a Sonadoras – szerelmes álmodozók Manuelje. A színész 45 évesen is nagyon dögös.

Ezek is érdekelhetnek