2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebTe felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját...

Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.

-

Te kitaláltad, hogy ki szerepel ezen a fényképen gyerekkorában? Valóban nem egyszerű feladat, nagyon kevesen jöttek rá eddig.
Segítünk egy picit! Egy kétszeres Golden Globe-díjas humorista és színész szerepel ezen a fotón. Illetve ami még nagy segítség lehet, hogy a napokban ünnepelte a születésnapját, ráadásul egy gyönyörű kerek számot.

A régi fényképen nem más szerepel, mint egy igazi legenda, Jim Carrey.
A rajongók alig ismerték fel ezen a megemlékező fotón a hírességet, amelyet születésnapja alkalmából tettek közzé. “Gumiarcúnak” is szokták nevezni a színészt. Jim leginkább az Állati nyomozó című filmben alakított főszerepe miatt vált ismertté. Illetve megemlíthetjük A Grincs című karácsonyi gyermekfilmet, amelyben ő alakítja a zöld szörnyet. De megemlíthetjük A maszk, valamint Az igenember című filmet is, amelyeket valószínűleg mindenki látott már.

Óriási mérföldkő volt ez a nap Jim életében, ugyanis épp 60. életévét töltötte be. Egy ilyen számot mindenképp nagyon meg kell ünnepelni. Óriási követőtáborral rendelkezik a közösségi médiában, az emberek alig várták, hogy láthassanak valamilyen bejegyzést tőle.

Nem kellett csalódniuk, ugyanis a férfi közzétett egy vicces videót Twitteren, amiben elhangzik ez a mondat:

“60 éves vagyok és szexi.”

A továbbiakban így folytatta:

“És ma este tejszínes kukoricát és szűrt őszibarackot eszem.”

Ez a mondás a 2000-es évek elejéről származik, amikor a színész részt vett a The David Letterman Show-ban, ami egy késő esti beszélgetős műsor.

Bejegyzésként ezt írta a videó mellé:

“Ma van a születésnapom! Whoohoo! Öreg vagyok, de örök! Mindenkit szeretek!”

Rengeteg jókívánságot és rajongói üzenetet kapott a videó alatt. Sokan leírták, hogy mennyire szeretik és többen is legendaként emlegetik.

Egyikük ezt írta: “Boldog születésnapot kívánok Jim! Még nagyon sok tartalmas, békés és kreatív év áll előtted!”

Egy másik: “Boldog születésnapot a legendának!”

Még egy kis érdekesség, ha jobban megnézzük Jim Twitter oldalát. Egy rajongó készített egy élet nagyságú Grincs tortát. A zöld karácsonyi szörny elkészítése, mindössze 3 nap alatt történt meg. Mindezt videón meg is nézhetjük a YouTube felületen. Nem is tudunk mit mondani, minden elismerésünk Lara Mason-é, aki megalkotta a remekművet. A lány most 35 éves, észak-ír származású. Jelenleg West Midlandsben él, és gyönyőrű élet nagyságú tortákat készít. Óriási rajongó táborra tett szert, az emberek imádják a csodás alkotásokat.

Ezek is érdekelhetnek