2023 március 21 kedd
KezdőlapÉrdekességekTe hogy tartod kezedben a mobilod? Rengeteget elárul a személyiségedről

Te hogy tartod kezedben a mobilod? Rengeteget elárul a személyiségedről

-

Sokan nem is gondolnánk, mennyi mindenről árulkodik az, hogyan tartjuk kezünkben okos telefonunkat. Tudósok megállapították, számos dolgot megtudhatunk magunkról csupán abból, hogyan fogjuk meg mobilunkat, valamint hogyan írjuk üzeneteinket.

A kutatás során megállapították, hogy négy alapfogás létezik, amelyek mind összefüggésben állnak személyiségünkkel.

  1. Egy kézzel fogod telefonod és a hüvelykujjaddal pötyögsz
tel2

Fegyelmezett és szervezett jellem vagy, mindig tudod, mit akarsz. Jobban szeretsz beszélni, mint hallgatni. Kapcsolataidban sosem kockáztatsz, nem hamarkodsz el semmit. Kezdetben mindenkivel megtartod a kellő távolságot, de ha elnyerik a bizalmadat, teljesen meg tudsz nyílni az adott embernek.

2. Két kézzel fogod készüléked, de csak az egyik hüvelykujjaddal pötyögsz

tel4

Figyelemre, védelemre és gondoskodásra vágysz. Nem túl gyakran fejezed ki érzéseidet, emiatt partnered szeretethiányra panaszkodhat. Mindig éber vagy, nem lehet téged könnyen becsapni, ugyanakkor rendkívül érzékeny lélek vagy. Erőfeszítéseket is hajlandó vagy tenni annak érdekében, hogy megismerj valakit, azonban ha ezt elsieted lehet, hogy olyan ember mellett kötsz ki, aki meg sem érdemel téged.

3. Mindkét kezedben tartod a telefont, mindkét hüvelykujjadat használod a gépeléshez

tel3

Nagyon félénk jellem vagy, de ha olyan ember van melletted, aki támogat és megért, akkor képes vagy magabiztossá is válni. Bármilyen helyzethez és társasághoz képes vagy alkalmazkodni, maximálisan be tudsz illeszkedni legyen az munkahely vagy baráti társaság. Rendkívül energikus és vidám személyiség vagy, így nemcsak az intellektuális beszélgetésekben vagy képes helytállni, de gyerekek társaságában is könnyedén ellazulsz. Ha rád talál az igaz szerelem, biztos lehetsz benne, hogy a párod pontosan tudni fogja mekkora kinccsel áldotta meg a sors.

4. Az egyik kezedben tartod a telefonod, és csak a másik kezed mutató ujjával pötyögsz

tel5

Kiegyensúlyozott és nyugodt személyiség vagy. Képes vagy mindent feláldozni másokért, de nem viseled el, ha szeretteidet sírni látod. Rendkívül gyorsan bocsájtasz meg mindenkinek, ami nem feltétlenül jó dolog. Mindig ösztönből cselekedsz, ugyanakkor néha szeretsz elvonulni a világ elől egy kis feltöltődésre. Kapcsolataidban félénk és szégyenlős vagy, félsz megtenni az első lépést, de valahogy mégis mindig jól alakulnak a dolgok számodra.

Te melyik csoportba tartozol?

Ezek is érdekelhetnek