2022 november 29 kedd
KezdőlapEmberekTe hogyan szoktál ülni? Ezt árulja el a jellemedről!

Te hogyan szoktál ülni? Ezt árulja el a jellemedről!

-

A testbeszéd rendkívül sokat elárul egy ember jelleméről és érzelmeiről. Le lehet “olvasni” belőle, hogy például éppen boldog, fáradt, vagy esetleg ideges-e. Talán nem is gondolnád, hogy egy olyan egyszerű testhelyzetből, mint az ülés, mennyi mindent le lehet szűrni. Ennek az a magyarázata, hogy mindenki úgy próbál ülni, ahogy az számára a legkényelmesebb… ez pedig függ a személyiségétől, vagy éppen a pillanatnyi érzelmétől.
Az alábbiakban összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb ülés-pózt és azt, hogy ez mit árul el az adott személyről.

1. Térdek összezárva, bokák szétnyitva, befelé fordítva

Akik így ülnek, általában nagyon kreatívak és karizmatikusak. Többnyire boldog az életük és szinte sosem unalmas. Rendkívül jó probléma-megoldók. Ám sokszor hajlamosak arra, hogy előbb beszélnek, mint gondolkodnának, ebből pedig gyakran kellemetlenségük adódik.

2. Keresztbe tett lábak

Akik így ülnek, többnyire igazi álmodozók és nagy a képzelőerejük. Gyakran ők a központi személyiségek egy adott közösségben. Szeretik a kalandokat, a váratlan kihívásokat és imádnak utazni, valamint új emberekkel megismerkedni. Állandóan pörögnek és egyszerűen nem bírnak egy helyben maradni huzamosabb ideig.

3. Térdek szétnyitva, boka összezárva

Ezeknek az embereknek általában nehezükre esik huzamosabb ideig egy adott dologra összpontosítani. Kívülről sokan a megtestesült káosznak látják őket, ők magukat azonban tökéletesen logikusnak és ésszerűnek tartják. Szeretnek új dolgokat kipróbálni, ám gyorsan beleunnak szinte az összesbe.

4. Összezárt térdek és bokák

Azok, akik így szoktak ülni, rendszerint intelligensek, pontosak és udvariasak. Szeretik magukban tartani a személyes érzelmeiket, gondolataikat és nem szeretik, ha mások nem így tesznek. Habár alapjában véve udvariasak, nem riadnak vissza attól sem, ha valakivel konfliktusba kell kerülni, ilyenkor pedig tudnak igencsak durvák is lenni.

5. Bokák, térdek összezárva, oldalra döntve

Jellemző rájuk a céltudatosság és a karrierizmus. Éppen ezért nagyon eltökéltek és kitartóak is és nem szeretik, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt előre eltervezték. Nem kapkodnak a családalapítással sem, fontosabbnak tartják a saját céljaik elérését.

Nos, eltaláltuk, hogy milyen személyiség vagy? Írd meg hozzászólásban!

Ezek is érdekelhetnek