2023 március 23 csütörtök
KezdőlapEmberekTe ismered a párod félelmeit? - Csillagjegye elárulja, mitől retteg

Te ismered a párod félelmeit? – Csillagjegye elárulja, mitől retteg

-

Mindenki fél valamitől, ha bevallja, ha nem. Ez teljesen biztos. Ki a pókoktól, ki az érzelmeitől és még sorolhatnánk. Azt valószínűleg pontosan tudod, hogy neked mik a legnagyobb félelmeid, de azzal már kevésbé lehetsz tisztában, hogy életed szerelme mitől tart igazán. A férfiak egyébként is nehezebben nyílnak meg, éppen ezért a félelmeikről sem beszélnek, hiszen ők az erősek, a határozottak és semmitől nem félnek. Persze csak bevallottan nem.

1 25 1
Te ismered a párod félelmeit? - Csillagjegye elárulja, mitől retteg

Csillagjegyünk sok mindent elárul rólunk, sokszor a legapróbb részleteket is, amiket egyébként szeretnénk titokban tartani. Ha téged is érdekel, mitől retteg életed férfija, akkor cikkünkből most megtudhatod.

Kos

A Kos férfi nehezen kötelezi el magát, de amikor ezt megteszi, akkor teljes erőbedobással működik a kapcsolatban. Igyekszik neked mindent megadni, hogy tudd, te vagy a legfontosabb az életében. Éppen ebből ered legnagyobb félelme is, ugyanis minél többet tesz meg érted és a kapcsolatotokért, annál aggodalmasabb lesz. Miért? Attól fél, hogy érzései nem találnak viszonzásra és gondoskodása csak egyoldalú. Amikor előtör belőle ez az érzés, képes kihátrálni a kapcsolatból azért, mert attól retteg, hogy elveszít téged.

Bika

A Bika csillagjegyű férfinak nem erőssége az elköteleződés. Méghozzá azért, mert attól fél, ha te megkapod őt, ha a tiéd lesz, akkor már nem lesz elég érdekes és rejtélyes számodra. Viselkedése megváltozik és folyton azt bizonygatja, hogy előbb-utóbb elhagyod majd őt. A Bika természetéből adódóan rendkívül makacs, szóval, ha valamit a fejébe vesz, akkor esélytelen, hogy megváltoztassa véleményét, legyen szó bármiről.

743755 thumbnail 1550746546
Te ismered a párod félelmeit? - Csillagjegye elárulja, mitől retteg

Ikrek

Az Ikrek férfi kifejezetten társasági ember. Imádja a nyüzsgést, a szórakozást és gyakorlatilag bármilyen programban benne van. Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy legnagyobb félelme az unalom. Állandó jelleggel fenn kell tartani az érdeklődését, különben egy lapos kapcsolatot nagyon hamar megun. Az Ikrek férfi soha nem választ olyan párt, aki passzív és nem nyitott az újdonságokra. A párkapcsolat számára a közös fejlődést, programokat és a társasági életet jelenti.

Rák

A Rák férfi egy erős és határozott jellem. Képes elfogadni múltbeli hibáit, mint például azt is, hogy előző kapcsolatába túl sok mindent beletett. Erőltette a boldogságot, ami nem működött. A félelme is ebből következik, ugyanis nem akar újra ugyanabba belelépni. Eszében sincs még egyszer ugyanazt a hibát elkövetni, de fél attól, hogy mégis megteszi. A Rák férfi mindent megtesz párjáért és érzéseit sem fél kimutatni.

ferfi meddoseg2
Te ismered a párod félelmeit? - Csillagjegye elárulja, mitől retteg

Oroszlán

Az Oroszlán férfinak ugyan nagy az önbizalma és az egója, mégis lesi minden kívánságod. A kapcsolatotokban ő a domináns fél, így mindig övé az utolsó szó és a végső döntés is. Rettegése is ebből fakad, ugyanis őt magát is zavarja az egója, mert szerinte ez az, ami miatt nem veszed észre, mennyire szeret téged. Éppen ezért attól is fél, hogy jelleme miatt fog elveszíteni.

Szűz

A Szűz férfi túlbonyolít mindent. Folyamatosan elemzi kapcsolatotokat, mi az, ami jó benne és mi az, ami nem. Akkor pedig, ha valami nem tetszik neki, nem tartja magában, azonnal szóvá teszi azt. Ez azonban még nem minden. Képes olyan problémákat is belelátni a kapcsolatba, amelyek valójában nem is léteznek. Legnagyobb félelme, hogy szőrszálhasogatásával elüldöz téged maga mellől.

egyedul tenyleg nem konnyu
Te ismered a párod félelmeit? - Csillagjegye elárulja, mitől retteg

Mérleg

Annak ellenére, hogy a Mérleg férfi kitűnő társ lehet, korántsem egyszerű személyiség. Van, amikor állandóan veled akar lenni, romantikus és gyengéd, míg máskor messziről elkerül téged. Ilyenkor szüksége van az egyedüllétre. Fél attól, hogy a párkapcsolatban elveszti önmagát, ez pedig akkor tudatosul benne, ha már mély érzéseket táplál irántad. Megijed és elrohan a barátaihoz pusztán csak azért, mert fél.

Skorpió

A Skorpió férfival sem egyszerű az élet. Rendkívül szenvedélyes, ám érzelmeit igyekszik palástolni. Párkapcsolatában lassan halad előre és nehezen nyílik meg. Attól fél, ha így tenne, akkor megunnád őt. Nagyon türelmesnek kell lenni vele és tudatni kell vele azt is, hogy neked megéri várni rá. Máshogy sajnos nem juthatsz vele egyről a kettőre.

silderec erasilton
Te ismered a párod félelmeit? - Csillagjegye elárulja, mitől retteg

Nyilas

A Nyilas férfi nem az elköteleződésről híres, de amikor mégis erre adja a fejét, akkor mindent megtesz azért, hogy különlegesnek érezd magad. Fél, hogy akaratlanul is megbánt téged, hiszen természete egyáltalán nem egysíkú. Olyannak kell őt elfogadni amilyen, ha ez nem megy, akkor ne erőltess vele semmit, mert nem fog működni.

Bak

A Bak férfi nem játszik az érzelmeiddel, ha párkapcsolata van, akkor azt komolyan is veszi. Hűséges és ezt be is bizonyítja neked, nem lesz okod aggódni. Legnagyobb félelme, hogy erőfeszítései hiábavalóak, mert neked nem olyan fontos a kapcsolatotok, mint neki. Azért is fél ettől annyira, mert nem az a típus, aki szereti pazarolni az értékes idejét.

tuga muskarac
Te ismered a párod félelmeit? - Csillagjegye elárulja, mitől retteg

Vízöntő

A Vízöntő férfi egyszerűen csábító, mert mellette úgy érzed, egy méterrel a föld felett jársz. Mellette elfogadod magadnak olyannak, amilyen vagy, nem akarsz változtatni semmin. Azt azonban elvárja tőled is, hogy olyannak fogadd el őt is, amilyen. Attól retteg, hogy nem kaphatja meg a feltétel nélküli szeretetet és minden módszerrel meg akarod őt változtatni. Ha ez valóban így van, akkor bele se kezdj, inkább szállj ki az egészből, mert ennek a kapcsolatnak nincs jövője.

Halak

A Halak férfi szerint egy férfi nem mutathatja meg az érzelmes oldalát, így ne is várd el tőle, hogy minden érzését megossza veled. Attól tart, hogy félreérted az érzéseit és azt hiszed, valójában nem akar tőled semmit. Pedig a háttérben csak az áll, hogy nem akar bizonytalannak és tapadósnak tűnni a szemedben. Ezért nem fogja nyíltan kimutatni az irántad érzett szerelmét.

Ezek is érdekelhetnek