2022 december 8 csütörtök
KezdőlapÉrdekességekTe jól bánsz a pénzzel? - A horoszkópod elárulja

Te jól bánsz a pénzzel? – A horoszkópod elárulja

-

Mindannyian keményen megdolgozunk a fizetésünkért és mindaddig, amíg nem a miénk a lottó főnyereménye, addig így is lesz. Nehéz dolog ez, hiszen minden egyes hónapban be kell osztanunk a pénzt, amiért bizony sok esetben küzdünk. Be kell fizetnünk a számlákat, hiteleket, albérletet, biztosításokat és akkor még nem is ettünk, nem is ruházkodtunk.

Sokan élünk egyik hónapról a másikra, ráadásul nem is azért, mert pillanatok alatt eltapsoljuk a fizetésünket, hanem azért, mert az túl kevésnek bizonyul. Félretett pénzről pedig, csak álmodhatunk. Ám vannak olyan szerencsés emberek, akiknek minden megadatik. Természetesen nem azt akarjuk mondani, hogy az illetőnek ölébe hullik minden, hanem azt, hogy a kemény munkához olyan szerencse is társul, ami végül jól menő vállalkozással és magas bérrel is jár.

Ugyanakkor az is igaz, hogy nem tudunk bánni a pénzzel. Szórjuk, mintha csak az égből hullana vagy a fán teremne, de sajnos nem így van. Amikor pedig elfogy, akkor jön a siránkozás, hogy uram atyám, milyen sokára jön majd az utánpótlás. Ahányan vagyunk, annyiképpen kezeljük a pénzt. Te inkább spórolós vagy? Vagy inkább nagy lábon élsz? A horoszkópod elárulja neked a választ. Íme!

Kos

Ha spórolásról van szó, akkor te vagy a király. Olyan ügyesen bánsz a pénzzel, ahogy kevesen. Úgy tudsz spórolni, hogy nem vonod meg magadtól a jót, azt, amit fontosnak tartasz. A luxuscikkekre viszont, azonnal nemet mondasz. Pontosan tudod, hogy nincs rá szükséged, így nem dobod ki az ablakon azt az összeget, amibe kerülnek. Nagyon jó úton haladsz, hiszen bármi történjen, lesz félretett pénzed, sőt, a jövődet alapozod meg ezzel.

Bika

A Carpe Diem elvét követed, te tényleg élvezed az életet. De, ami a legfontosabb, nem felelőtlenül. Ha éppen felvet a pénz, akkor nem spórolsz. Ha kevesebből gazdálkodhatsz, akkor te abból is jól tudod érezni magad. A pénz számodra nem a jövő megalapozása, nem a biztonságot jelenti. Neked a pénz a jutalom eszköze, amit igenis megérdemelsz a sok befektetett energiáért és kemény munkáért.

Ikrek

Nem vagy egy dúsgazdag ember, nem fizetnek agyon a melóban, sőt, hátszeled sincs, aki a zsebedbe dugdosná a nagy címleteket. A környezeted ennek ellenére úgy gondolja, hogy igenis sok pénzed van, mivel mindened megvan. Az igazság azonban az, hogy soha nem költesz olcsó dolgokra, hiszen a minőségi dolgokat kedveled. Így ritkán vásárolsz, mert össze kell gyűjtened a pénzt a kiszemelt árura.

Rák

Sajnos te vagy a tartozások felhalmozója. Kezdetben csak kisebb összegeket kérsz kölcsön, aztán nagyobbakat, míg végül annyi embernek tartozol, hogy állandóan kínos helyzetbe kerülsz. Nyomasztó lesz számodra, ha éppen azzal futsz össze az utcán, akinek tartozol. Az adósságfelhalmozás oka pedig nem más, minthogy nem akarsz kevesebbnek tűnni, mint a barátaid, ismerőseid. Úgy véled, fontos mások véleménye és azt akarod, hogy csakis jókat gondoljanak rólad.

Oroszlán

Egy piaci kofa veszett el benned, ugyanis te abból is pénzt csinálsz, amiből szinte lehetetlen. Az elnyűtt és megunt holmijaidat is pénzzé tudod tenni. Rendkívül motivált vagy, akár a külsődről, akár pluszmunkáról van szó. Mások azt gondolják rólad, hogy biztosan gazdag vagy, hiszen nincs olyan, hogy neked ne lenne pénzed. Azt persze nem tudják, hogy túlórázol vagy két állásod van és te vagy az eladók koronázatlan királya.

Szűz

A csillagjegyed szerint túlzásba viszed a spórolást. Igen, ilyet is lehet. Igyekszel mindig mindent a legkevesebb pénzből kihozni. Ha egyedül élsz, akkor ez túl nagy probléma, de abban az esetben, ha már párod vagy családod van, akkor ez mindennek a teteje. Spórolni lehet okosan, de soha nem mások kárára.

Mérleg

Számodra a pénz és vele járó tudatosság pusztán hobbi. Érdeklődsz a pénzügyi dolgok iránt, sőt a befektetések sem hagynak hidegen. Egyáltalán nem vagy nagyravágyó és nem is a biztonság az elsődleges célod. Kifejezetten jól bánsz a pénzzel, ami azt jelenti, hogy nem vagy túlságosan takarékos vagy garasoskodó, ha úgy tetszik, de nem is szórod el azt.

921527422

Skorpió

Mindig is kemény és alapos munkát végeztél. Számodra a munka feltételei a legfontosabbak, ugyanis alamizsnáért nem vagy hajlandó dolgozni. Szereted látni a meló bevételi oldalát, anyagi eredményét. Ez azzal jár, hogy nem szórod a pénzt, ennek köszönhetően pedig, egyre előrébb jutsz az életedben, céljaid egyre közelebb kerülnek hozzád.

Nyilas

Természetesen, ahogy mindenki más, te is szeretsz sok pénzt keresni. Azonban, sajnos ugyanez a helyzet akkor is, amikor el kell költeni azt. Hajlandó vagy pluszmunkát vállalni vagy éppen túlórázni, a legnagyobb baj mégis az, hogy bármennyit keresel, te képes vagy elkölteni. Hidd el, hogy nincs szükség mindig drága holmikra, ötcsillagos éttermekben evésre. Ha ezeket mellőznéd, akkor nagyon könnyen meg tudnád fogni a pénzt.

Bak

Rendkívül precíz vagy. Listát vezetsz a bevételeidről és kiadásaidról. Ez egy nagyon jó rendszer, amit érdemes továbbra is alkalmaznod. Arra viszont nagyon oda kell figyelned, hogy párodra soha ne erőltesd rá a te szokásaidat, mert amellett, hogy idegesítő lehet számára, el is üldözheted ezzel magad mellől.

Vízöntő

Nem igazán vagy tudatos a pénzügyeidet illetően és soha nem is idegeskedsz rajtuk. Nem görcsölsz rá az anyagi helyzetedre, mert bízol magadban, tudod, hogy mindent képes vagy megoldani. Nem vagy egy elveszett gyerek, de környezeted mindig támogat, ha úgy ítéli meg a dolgot.

36995426 – hand attracts money with a large red magnet

Halak

Soha nem teszel semmit cél nélkül és ez a munkádra is vonatkozik. Mindig új célokat tűzöl ki, amik számodra tulajdonképpen egyfajta befektetések, amikre pénzmágnesként tekintesz. A pénzt önmagad fejlesztésére fordítod, amiből a jövőben majd profitálni tudsz. Ezt pedig nagyon jól teszed, de ne ess át a ló túloldalára, mert nagy bajba kerülhetsz.

Ezek is érdekelhetnek