2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapÉrdekességekTe megtalálod a kisfiút a kislányok között? - Ez egy zseniknek...

Te megtalálod a kisfiút a kislányok között? – Ez egy zseniknek való kihívás

-

Sokunk számára izgalmas feladat lehet a különböző figyelmességi-és intelligenciatesztek megoldása. Amellett, hogy kihívást jelent számunkra, hogy megoldjuk a feladatot, rendkívül szórakoztató és egyben megnyugtató időtöltés is.

A feladat figyelmet és koncentrációt igényel tőlünk. De, hogy miért megnyugtató is? Azért, mert ezekben a kihívásokban megmozgatjuk az agyunkat, megszabadulunk a stressztől és felélesztjük, valamint ébren is tartjuk a bennünk szunnyadó versenyszellemet.

Számos ehhez hasonló feladat létezik, mint például a keresztrejtvények, a sudoku mind nagy figyelmet követelnek tőlünk, ugyanúgy, mint a fent említett rejtvény is, amiben rengeteg kép közül kell kiválasztanunk azt az egyet, amely a jó megfejtés. A lényeg, hogyha ilyen feladványokkal találkozunk, akkor szánjunk rájuk egy kis időt, mert így karban tarthatjuk az elménket. Ez ugyanolyan fontos, mint a testedzés, hiszen az agy “megmozgatása” is kihagyhatatlan része a boldog és egészséges életnek.

Te megtalálod a kisfiút a kislányok között?

Az ilyen és ehhez hasonló tesztek manapság már nagy népszerűségnek örvendenek. Amellett, hogy komoly kihívást jelentenek – ugyanis van, akinek 5-10 percbe is beletelik, hogy megtalálja a helyes megoldást – rendkívül érdekesek és egyben viccesek is.

Ha esetleg nem találtad volna meg a kisfiút, akkor itt a segítség:

Ezek is érdekelhetnek