2022 május 22 vasárnap
KezdőlapStílusTe milyen fazonra vágatod a hajad? - Íme az idei tél legmenőbb...

Te milyen fazonra vágatod a hajad? – Íme az idei tél legmenőbb frizurái

-

Idén nagyon változatos frizurák hódítanak. Visszatért a retró vágás, de a trendek között néhány modern, határozott és klasszikus fazon is megjelent, amelyek nőiesek és csinosak is egyben.

2019-ben a frufru nagy kedvenc lett, emellett pedig a pixie és a bob fazonok továbbra is uralják a trendeket. Újra feltűntek a tépett, kócos hajak, a befelé szárított és az arcot keretező frizurák.

Most pedig mutatunk neked néhány fantasztikus frizurát, amelyek minden bizonnyal az idei tél legmenőbb hajkoronái lesznek majd.

Éles longbob

A rövid frizura egy újragondolt változatáról van szó. A hangsúly az éles végeken van, amitől a hajad egyszerre lesz szigorú és egyben végtelenül menő.

Romantikus hullámok

A férfiak nagy kedvence ez a frizura. Elegánsan visszafogott, egyaránt illik félhosszú és hosszú hajhoz is.

Retró frufru

Ismét aranykorát éli a frufru. Ezúttal azonban nem modern újításokkal, hanem a régi verziójában tér vissza újra. Egy kicsivel több időt kell rászánni reggelente, de megéri.

Hajzuhatag

Abban az esetben, ha te is a hosszú tincsek szerelmese vagy, akkor most van egy jó hírünk. Az idei tél elhozza ugyanis számodra ezt a minél hosszabb, annál menőbb frizurát. Modernsége abban rejlik, hogy giga volumen is tartozik hozzá. Egy kevés hajformázó segítségével otthon is gyönyörű frizurát varázsolhatsz magadnak.

Középút

Vékonyszálú a hajad? De mindig is hosszú hajról álmodtál? Akkor a következő fazon pont neked való. A lépcsőzetes vágással extra volumen látszatát keltheted.

Te melyiket választanád?

Ezek is érdekelhetnek