10 dolog, amire figyelj, ha nem akarsz ízléstelennek tűnni

- Hirdetés -

1. Lapos cipő üzleti öltözékhez

Azon túl, hogy lapos cipőben nagyobbnak tűnik a bokád, egyáltalán nem illik az elegánsabb, főleg üzleti öltözékhez. Ehelyett sokkal inkább egy tűsarkú, vagy legalább egy kicsit magasított sarkú cipő ajánlott.


2. Hosszú felső kitűrve

- Hirdetés -

A hosszú, szűk felsők nyújtják a tested sziluettjét. Ráadásul rövid nadrággal viselve még kínosabbá teszik az összképet. A legjobb, ha az ilyen stílusú felsőket betűrve hordod.

 

3. Nagy táska alkalmakra

- Hirdetés -

A nagy táskák hasznosak, hiszen sok mindent bele lehet pakolni. De ha például étterembe, szórakozóhelyre, vagy valamilyen alkalomra vagy hivatott, mindenképp egy kisebb táskát vigyél magaddal.

 

4. Bokacsizma rövid szoknyával

- Hirdetés -

A bokacsizma ritkán passzol szoknyához. Ettől a cipőtől rövidebbnek tűnik a lábad, ami rövid szoknyával még inkább fokozódik.

 

5. Több bő ruha egyszerre

A több lezser ruha eltakarja azokat a testrészeidet, amiket általában hangsúlyozni szoktak. Ha mindenképp lazább ruhát szeretnél hordani, a legjobb, ha valami szűkebbel ellensúlyozod a hatását.

 

6. Harisnya rövidnadrággal

Azt hiszem ez a kínos összeállítás nem igényel különösebb magyarázatot. 🙂

 

7. Hagymaszoknya

Ez a fajta szoknya csak akkor mutat jól, ha alacsonyabb a dereka. A magasabb derekú változatok ugyanis csak akkor néznek ki elfogadhatóan, ha egyenesen állsz. De amint elindulsz, egyből úgy nézel ki, mintha nagy lenne a hasad, még akkor is, ha vékony alkatú vagy. Ha nem tudsz dönteni, inkább válassz egy klasszikusabb stílusút.

 

8. Nagyobb cipők

A nagy cipők ízléstelennek tűnnek. Cipőt érdemesebb a nap első felében vásárolni, ugyanis később már fáradtabb és duzzadtabb a láb, így nem biztos, hogy eltalálod a megfelelő méretet.

 

9. Garbó

A garbók optikailag rövidítik a nyakat és ezért furának tűnhet benne az alakod. Jobb, ha inkább sálat, vagy kendőt viselsz.

 

10. Nagyobb farmer

Mivel a farmerek általában tágulnak, ezért a vásárlásnál olyat célszerű választani, ami egy kicsit (de tényleg kicsit) szűk. Ezt sokan elrontják és már néhány perc viselet után annyira kitágul, hogy előnytelenné válik.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!