2 kilónyi szilikon van a testében. Szerinte ez kevés… Az orvosok már nem állnak szóba vele.

Megosztás

- Hirdetés -

Ő maga is élő „Barbie-nak” mutatkozik be. Mindezt büszkén teszi. A 32 éves nő testében két kilogramm implantátum van. Természetesen, szerinte ez kevés…Az ottani orvosok már nem hajlandók tovább műteni.

21 évesen végezte el első műtétét

Jayne McConachy Barbie babaként mutatkozik be. Az ausztrál 32 éves nő ápolóként dolgozik egy plasztikai sebészeten. Nyilván közel volt a tűzhöz, így egyből bevállalt egy műtétet. Ekkor 21 éves volt.

Szerencsétlen egy rosszul elkészített mellimplantátum áldozataként vált híressé. Megjelenése sokkolta a nézőket.

- Hirdetés -

A nővér becslése szerint körülbelül két kg implantátum van a testében (az implantátumok, amelyekkel a mellkasát kitöltötte, 1050 köbcm, és van egy fenékimplantátuma, amely 410 ml szilikont tartalmaz), de azt is hangsúlyozza, hogy ezzel nincs vége…

A gond az, hogy az orvosok már nem akarnak több műtétet végrehajtani rajta.

A nő már mintegy 35 millió forintnyi összeget költött arra, hogy megszépüljön, de még mindig nem elégedett a megjelenésével. További műtéteket tervez. A jelenleg 32 éves nő ismét szeretné megnagyobbítani a mellét, bár már öt ilyen kezelésen is átesett. Ráadásul nagyon karcsú is – mindössze 43 kilogramm.

Csak azt akarom, hogy olyan legyek, mint a retusált fotókon. Állandóan azon gondolkodom, hogy még nagyobb legyen a mellem

Szenvedélyes szolizó, imádja a botoxot és gigantikus méretűre akarja növelni az ajkait is. Most már Európába kell jönnie, hogy valaki megműtse, ugyanis az ottani orvosok már nem hajlandók foglalkozni vele.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!