20 ikonikus híresség, akik végre meglelték a hasonmásaikat. Brad Pitt alteregóját láttad már?

- Hirdetés -

Elgondolkodtál már valaha azon él-e a világon még egy olyan ember, mint te? Nyilván itt most nem a belső tulajdonságokra gondolunk, hanem sokkal inkább a külső megjelenésre. Tudjuk, ha van ikertestvéred, akkor máris válaszoltál a kérdésre. Minket viszont nagyon érdekel, hogy van-e még egy olyan idegen személy, aki nagyban hasonlít ránk. Egyes pletykák szerint minden egyes embernek van hasonmása a világon, csak máshol élnek ezért nem találkoznak. Mondjuk az ázsiaiak egyből felborítják a rendszert, de sebaj. Visszakanyarodva, olyan jó lenne, ha egy nap azon kapnánk magunkat, hogy szembe sétálunk saját magunk alteregójával. Vannak bizonyos szervezetek, amik azzal foglalkoznak, hogy megkeresik őket, legalábbis ha felbéreled a céget.

Milyen egyszerű lenne, ha híresek és ismertek lennénk, hiszen akkor már csak arra kellene várni, hogy maga a hasonmás felkeressen bennünket. Előfordul, hogy egy harmadik külön álló személy az, aki összehozza az alteregókat egymással vagy legalábbis csak elindítja a folyamatot. Rengeteg színésznek és színésznőnek, illetve egyéb hollywoodi szakmában dolgozó egyénnek megtalálták már a hasonmását, például Bruce Williwnek, Leonardo DiCaprionak, vagy Lady Gagának. Ma viszont olyan hírességeket hoztunk el akiknek a hasonmását eddig még valószínűleg nem láttad.

1, Robert Downey Jr. – a sokak által ismert Vasember (jobbra) vs. hasonmása (balra).

- Hirdetés -

2, Scarlett Johansson – a közkedvelt Fekete Özvegy (jobbra) és alteregója (balra).

3, A híres brit énekes Ed Sheeran (jobbra) és hasonmása, aki már-már ikertestvére lehetne (balra).

4, Ginnifer Goodwin – a Szerelem kölcsönbe egyik főszereplője (jobbra) vs. az a lány, aki eszméletlen módon hasonlít rá (balra).

- Hirdetés -

5, Katherine Langford – a Kszi, Simon című film egyik főszereplője (jobbra) vs. egy hétköznapi lány, aki akár az ikertestvére is lehetne (balra).

6, Jack Gleeson – a Trónok Harca című sorozat Joffrey Baratheonja (jobbra) és hasonmása , aki egy teljesen átlagos srác (balra).

7, Ez a fiatal lány (balra) elképesztően hasonlít a Mamma Mia! című film színésznőjére Amanda Seyfriedre (jobbra).

- Hirdetés -

8, A bal oldali képen Ezra Miller hasonmása van, míg a jobb odlalon maga Ezra, az Igazság Ligája című film Flashje.

9, Emilia Clarke – a Trónok Harca című sorozat főszereplője (jobbra) és egy lány, aki nagyon hasonlít a hírességre (balra).

10, Michael Fassbender – a Becstelen brigantik főszereplője (jobbra) és alteregója (balra).

11, Barack Obama – az Amerikai Egyesült Államok 44. és az első színes bőrű elnöke (jobbra) és ősz hajú alteregója (balra).

12, Ella Marija Lani Yelich-O’Connor alias Lorde – Új-Zéland-i énekesnő (jobbra) és kevésbé macskaszemű hasonmása (balra).

13, A megboldogult Robin Williams (jobbra) és alteregója, aki szó szerint az ikertestvére lehetne (balra).

14, Ryan Gosling – A Szerelmünk lapjai főszereplője (jobbra) és egy átlagos srác, aki csak egy kicsit hasonlít a színészre (balra).

15, A sokak által ismert Paul McCartney (jobbra) vs. hasonmása, aki meghökkentően úgy néz ki, mint ő (balra).

16, Billie Joe Armstrong – a Green Day zenekar frontembere (jobbra) vs. alteregója, aki csak egy kicsit hasonlít rá (balra).

17, Colin Firth – színész, a Bridget Jones naplója sztárja (jobbra) és egy alteregója, aki ugyan soványabb, de tényleg hasonlít rá (balra).

18, Aubrey Plaza – a Nagyfater elszabadul című film Leonorja (jobbra) vs. egy átlagos hölgy, aki állítólag hasonlít rá (balra).

19, Lewis Hamilton – forma1-es autósersenyző (jobbra) vs. hasonmás,a aki ijesztően hasonlít rá (balra).

20, Brad Pitt – a Trója, Ha eljön Joe Black, a Mr. és Mrs. Smith sztárja (jobbra) vs. a hasonmása (balra).

Szerintetek hasonlítanak rájuk?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!