A 9 éves fiút álmos volt, kórházba szállították. Az orvosok ledöbbentek a röntgenfelvétel láttán…

Megosztás

- Hirdetés -

A 9 éves fiút álmos volt, kórházba szállították. Az orvosok úgy döntöttek, hogy CT-vizsgálatot végeznek, mert rájöttek, hogy a fiú bőrén apró seb van. Amit találtak, mindenkit meglepett. Hogy élte túl a fiú?!

A 9 éves fiút álmos volt, kórházba szállították

Egy 9 éves palesztin kisfiú mindig álmos volt. Emiatt a szülők a fiukat a jeruzsálemi Hadassah Medical Centerbe vitték.

Az orvosok vért találtak a baba fején. Kiderült, hogy a bőrön lévő kis sebből származik. Az orvosok úgy döntöttek, hogy elvégzik a számítógépes tomográfiát.

- Hirdetés -

Megdöbbentő tomográfiai eredmények

Amikor az orvosok megnézték a CT-vizsgálatot, nem hittek a szemüknek. A képen a 9 éves gyerek fejének hátsó részébe szorult golyó látható! Valószínűleg a fiú koponyájának oldalába fúródott, áthaladt az agyon, és megállt a fej hátsó részén.

kep 2022 10 04 172524444 A 9 éves fiút álmos volt, kórházba szállították. Az orvosok ledöbbentek a röntgenfelvétel láttán...

A fiú álmos volt, de mégsem tudott aludni. Ez a helyzet nemcsak a szülőket, hanem az orvosokat is meglepte. Azonnali műtétre volt szükség.

- Hirdetés -

Mire a fiú a műtőasztalhoz ért, a golyó már pozíciót váltott. Nem volt könnyű eltávolítani a gyerek fejéből, de az orvosoknak sikerült.

A szülőknek fogalmuk sem volt, mi történt

Ha a lövedék más szögben hatol be, sokkal több agykárosodást okozott volna. A gyerek vélhetőleg nem éli túl.

kep 2022 10 04 172806356 A 9 éves fiút álmos volt, kórházba szállították. Az orvosok ledöbbentek a röntgenfelvétel láttán...

A kisfiú most lábadozik. A Polsat News értesülései szerint a rendőrség azt gyanítja, hogy a fiút a muszlimok legfontosabb ünnepének, az áldozati ünnepnek a múlt hétvégén tartott megünneplése közben lőhették le.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!