A nővér a kiságyhoz kötözte a babát. Sajnos, ez még nem minden…

- Hirdetés -

Influenza és rotavírus gyanúja miatt kerültek kórházba az 5 hónapos ikrek. A gyermek édesanyja meg volt győződve róla, hogy kicsinyei jó kezekben vannak, és hamarosan felépülnek. Azonban, amikor meglátta őket, nem akart hinni a szemének.

kep 2021 11 16 092454 A nővér a kiságyhoz kötözte a babát. Sajnos, ez még nem minden...

A megdöbbentő látványtól megdermedt a nő ereiben a vér. A gyermekei piszkos pelenkában voltak, és az egyikük lába az ágyhoz volt kötözve. Azonnal rohant a személyzetért, hogy valaki szolgáljon magyarázattal erre a szörnyű bánásmódra.

kep 2021 11 16 092314 A nővér a kiságyhoz kötözte a babát. Sajnos, ez még nem minden...

Végül egy kórházi dolgozó azt válaszolta az édesanyjának, hogy „Nem várhatja el tőlünk, hogy folyamatosan mellette üljünk és ötpercenként cseréljük a pelenkáját.”

- Hirdetés -
kep 2021 11 16 092418 A nővér a kiságyhoz kötözte a babát. Sajnos, ez még nem minden...

„Meg sem tudtam szólalni a döbbenettől. Sokkos állapotban voltam. A gyerekek teljesen elhanyagoltak voltak. Csurom kaki és pisi volt mindkettő. A vizelet teljesen kicsípte már a popsijukat. Nagyon megijedtem. Azóta sem voltam képes megnyugodni. Ha eszembe jut a dolog, üvölteni tudnék mérgemben” – mesélte az anya.

kep 2021 11 16 092305 A nővér a kiságyhoz kötözte a babát. Sajnos, ez még nem minden...

Az ikrek édesanyja úgy döntött, hogy értesíti a kórház illetékeseit az esetről, remélve, hogy valamit lépnek az ügyben. Annyi történt, hogy elnézést kértek a nővérek viselkedéséért, biztosítottak, hogy a gyerekek megfelelő ellátást kapnak. Ezzel az anyuka cseppet sem értett egyet, és végképp nem nyugtatták meg.

kep 2021 11 16 092435 A nővér a kiságyhoz kötözte a babát. Sajnos, ez még nem minden...

Az anyuka azt szeretné, hogy ilyen dolog még egyszer ne történhessen meg. Még videót is tett fel az ikrekről a közösségi oldalakra. Nem kellett sokat várni, hogy az egészségügyi minisztérium válaszoljon. A tervek szerint alaposan kivizsgálják az esetet. Szúrópróbaszerű ellenőrzésekre lehet számítani véletlenszerűen kiválasztott intézményekben.

- Hirdetés -
kep 2021 11 16 092257 A nővér a kiságyhoz kötözte a babát. Sajnos, ez még nem minden...

Ti hallottatok már hasonló esetről?

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!